Nieuws

TVV ontkomt ook niet aan de dadendrang van het zesde

maandag 15 mei 2017 - Senioren


Afgelopen donderdag hadden we de inhaalwedstrijd thuis tegen TVV 5. De uitwedstrijd was gestaakt, omdat wij van het veld zijn gelopen. Wij gaan niet me vingers wijzen, maar laten we het er maar op houden dat op dat moment verder voetballen geen enkele zin meer had. Tegen 19.15 uur verzamelen de spelers zich in de kantine. Met Niek Keizer en Rick Levink als gastspelers gaan we richting kleedkamer. Ook nu wordt nog even de heenwedstrijd doorgenomen en wij krijgen van de begeleiding het advies mee om onze mond te houden en lekker te gaan voetballen. De warming up verloopt een beetje chaotisch, aangezien er tot 20.00 uur nog getraind wordt. Om 20.00 uur kunnen we het veld op en blaast Dick Engbers op zijn fluit om aan te geven om te beginnen.

 

De eerste helft beginnen we voorzichtig. De tegenstander mag het spel maken en we loeren op een snelle uitval. We delen een aantal speldenprikjes uit. Na 10 minuten voetballen, gooien we het roer om. We zetten meer druk naar voren en dit heeft dan ook gelijk resultaat. Binnen een aantal minuten is het raak en scoren we de 1e van de avond. Dit is ook het startsein om een half uur lang volle bak te spelen en de tegenstander over het hele veld af te jagen. Een half uur lang eenrichtingsverkeer levert dan ook een ruststand op van 8-0 en dan komt de tegenstander nog goed weg.

 

De tweede helft is van een minder niveau, maar toch komen we niet in de problemen. We scoren zelf nog 3 keer en zorgen dat de eindstand op 11-0 komt te staan. Dit zorgt wel voor enige frustratie bij een aantal tegenstanders. Wij laten ons er niet door af leiden en spelen de wedstrijd rustig uit. De spelers die vandaag gescoord hebben zijn:

Niek Keizer 4x

Rik Levink 3x

Raimond Postma 3x

Pieter van Veelen 1x

 

A.s. zondag de ene laatste wedstrijd van dit seizoen. Een uitwedstrijd in Weerselo tegen het 5e van UD.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube