Nieuws

Quick’20 sluit seizoen af met 5-3 nederlaag in spektakelstuk bij Jong De Graafschap

maandag 15 mei 2017 - 1e selectie


De ploeg heeft er alles aan gedaan het mooie seizoen waardig af te sluiten, het lukte helaas niet en het mag gezegd worden Jong De Graafschap heeft zich zondag op eigen kracht gehandhaafd in de Derde Divisie. Waarvoor een compliment met een jong team met 6 2e jaars A-junioren. Quick deed niet mee aan het in het zadel houden van de tegenstander die zondag 14 mei gewoon de betere ploeg was en de zege dik verdiende.

In de eerste helft golfde het spel op en neer en waren de doelpunten na een kwartier keurig verdeeld met een stand van 2-2. Al na 2 scoorde Quick’20 de 0-1 na een mooie voorzet van links van Saliba Somi die door Alessio Pinna keihard werd ingeschoten. Daarna leek zich even het scenario voor te doen van de uitwedstrijd bij Juliana’’31 toen na een snelle voorsprong 10 minuten later 3-1 op het scorebord stond. Dit gebeurde gisteren niet. Wel kwamen de beloften van de “Superboeren” al na 9 minuten op een 2-1 voorsprong. Na een wonderschone aanval over links via Saliba en Tim Zwienenberg scoorde Rens de gelijkmaker in de 15e minuut, 2-2. Na 29 minuten maakte Quick’20 de 2-3. Een fenomenale steekpass van Niels Leemhuis werd net gemist door Jelle Leenders, daarachter stond Rens van Benthem die net een gaatje vond voor de 2-3. Weer 3 minuten later was het weer gelijk, 3-3. Dit leek de ruststand te worden, maar in de 43e minuut werd het 4-3 voor de thuisploeg.

Na rust bleef het spel op en neer gaan en in de 1e minuut had Alessio de gelijkmaker kunnen maken, hij miste de precisie. Aan beide kanten waren er kansen, met de beste voor Jong De Graafschap in de 79e minuut toen een aanvaller het presteerde om de bal vanaf een halve meter voor de doellijn over het doel te schieten.
Invaller Melvin Degenaar schoot in de 85e minuut de bal nog recht in de handen van de keeper van De Graafschap. In de 87e minuut besliste Andreas Dusink met zijn derde treffer het duel, 5-3 voor Jong De Graafschap.

Wel een nederlaag voor Quick’20, de ploeg verdient de complimenten voor het mooie seizoen met een keurige 5e plaats. Gisteravond werd het seizoen goed afgesloten met een koud en warm buffet en wat drankjes in het gastvrije zalencentrum van de fam. Rouwhorst. Daar waren diverse sprekers, die vooral de conclusie trokken dat het toch een voorrecht is om in het 1e van Quick’20 te spelen. De faciliteiten rondom ons 1e zijn prima zonder contracten met spelers en hoogstens een vrijwilligersvergoeding.

Spelers die stoppen en vertrekken naar een andere club bedankt en veel succes in je verdere carriere. Een bijzonder woord van dank aan vertrekkend trainer René Nijhuis. Klasse zoals jij je in 2 periodes van totaal 6 jaar bij Quick’20 hebt gepresenteerd.

Uw verslaggever heeft nu ook voor dit deel vakantie tot 27 augustus en bedankt alle lezers voor hun aandacht.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube