Nieuws

Inschrijving Voetbal 3-daagse

vrijdag 12 mei 2017 - Algemeen


Beste jongens en meisjes van Quick’20,

Na het enorme succes van vorig jaar zijn we dit jaar terug! Van dinsdag 29 tot en met donderdag 31 augustus organiseren we op onze velden de “Quick’20 Voetbal 3-daagse”. We willen de eerste en vorige editie overtreffen en hebben daarvoor een geweldig programma voor jullie gemaakt!

Plezier maken, lachen, leren, en dingen samen doen gaan wederom hand in hand. Elke ochtend zal er lekker worden getraind, dan is er een overheerlijke gezonde lunch en ’s middags staat er dan elke dag een wisselende activiteit op het programma.

Een van de absolute hoogtepunten zal de activiteit worden die op de woensdagmiddag staat gepland. Het blijft een verrassing tot aan dag één, maar het geeft deze 3-daagse een fantastische kans om alle deelnemers drie prachtige dagen te laten beleven.

De coördinatie is ook dit jaar in handen van Rick Scherp, die bij Quick’20 tevens trainer is van de JO13-1 selectie. “Vorig jaar was een prachtige ervaring, het waren drie fantastische dagen, maar dit jaar wordt nog mooier! Ik wil samen met de trainersgroep de jongens en meisjes een 3-daagse laten beleven die ze nooit meer vergeten! We maken er samen gewoon één groot voetbalfeest van!”.

Wil jij je opgeven? Wees er dan snel bij!
Er is slechts plek voor 64 jongens en meisjes (uitkomend in de Fabri League t/m JO13 teams), dus het aantal beschikbare plaatsen is beperkt! Inschrijven kan door het INSCHRIJFFORMULIER in te vullen en te mailen naar voetbal3daagse.quick20@gmail.com. Zien we jou terug bij de aftrap van de Quick’20 Voetbal 3-daagse? Grijp nu je kans en schrijf je in!

De Quick’20 Voetbal 3-daagse, drie dagen om nooit meer te vergeten!

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube