Nieuws

Selectietrainers 2017-2018 tekenen gezamenlijk hun contract

donderdag 11 mei 2017 - Algemeen


Woensdagavond 10 mei vond er bij Quick ’20 een bijeenkomst plaats met alle bestaande en nieuwe selectietrainers. Een nieuw initiatief van het bestuur en de TC van Quick’20. Alle trainers en coördinatoren voor het seizoen 17/18 waren bij elkaar om onder andere hun contract te ondertekenen. Ook een belangrijk moment om met elkaar kennis te maken want komend seizoen wordt er meer van ze verwacht dan het trainen van een team.

Voorzitter Gerard Heskamp gaf op de bijeenkomst aan dat het vak van trainer meer vraagt dan alleen voetbalinzicht. Er wordt steeds meer geëist van de selectietrainer op didactisch, pedagogisch en organisatorisch gebied. De missie van Quick’20, het opleiden van eigen jeugd uit Oldenzaal en omgeving naar een zo hoog mogelijk niveau, is daarbij het uitgangspunt. Quick’20 participeert komend seizoen in een regionaal opleidingstraject. Daarnaast wil Quick’20 zijn opleiding in 2018 certificeren en zo upgraden naar de huidige eisen. Samenwerking tussen de trainers is daarbij noodzakelijk. Al met al een grote uitdaging voor de trainers en de Technische coördinatoren Peter Lohrmann (senioren) en Marcel Velthuis.

 

Vanuit de TC waren bij de bijeenkomst verder aanwezig coordinator John Veenstra en de nieuwe organisatorische coordinator Marcel Faasen (opvolger Peter Vreeswijk) en medisch coordinator Ger Kamphuis (opvolger Fred Kempers).

 

 

De hoofdtrainers seizoen 2017/18:

Zondag 1: Michel Steggink, assistent Jaap Hoveling
Zondag 2: Jed Kerr
Keeperstrainer zondag 1 en 2: Michel Veurink
Zaterdag 1: vacant
JO19-1: Michel Mossel
JO19-2: vacant
JO17-1: Tom ter Bruggen
JO17-2: Guus Tiehuis
JO15-1: Ron Naafs
JO15-2: Bereket Moes
JO13-1:Rick Scherp
JO13-2: Cas Goorhuis op Sanderink
JO11-1: Sven van Laar
JO9-1: Engin Demir
Keeperstrainer jeugd: Randy Luhen
Trainings- en Technisch Coordinator JO11 en JO9 groep: Tomas Elbersen

 

Selectietrainers en coördinatoren poseren voor fotograaf Robert Molnar bij Lowietje. (Rick Scherp, Sven van Laar en Randy Luhen konden niet aanwezig zijn)

Foto’s Robert Molnar Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube