Nieuws

Ook van Quick’20 kun je verliezen…

dinsdag 9 mei 2017 - Senioren


Zondag ochtend 7 mei 2017. Onze een na laatste wedstrijd. Een uitwedstrijd bij FC Berghuizen ZO VR2. Stiekem ook wel een beetje thuis voor sommigen van ons…
Op de fiets was iedereen nét op tijd voor de opstelling die Richard opsomde. Thijs was dit keer afwezig ivm zijn werk. Richard vertelde dat hij net zulk goed voetbal wil zien als de gewonnen ( yes!) wedstrijd tegen ATC’65. Ook mogen we natuurlijk niet met 1-0 achter komen en wil Richard gewoon lekker winnen! We gaan ons uiterste best doen.
1e helft
We begonnen goed en deden wat ons was verteld. Na ongeveer 5 minuten kwamen we door een doelpunt van Sas dan ook op 0-1! Vanaf ongeveer 25 meter schoot ze de bal over de keepster van Berghuizen heen. Super gedaan! We probeerden te combineren maar de bal kwam maar niet strak in het netje. Door bepaalde beslissingen van de scheids raakten we even helemaal van slag. Een mis communicatie achterin zorgde ervoor dat Anne scoorde. Helaas wel in eigen doel. In de 30e minuut staat het dan ook 1-1. Niks aan te doen. We hebben nog een hele wedstrijd te spelen! De bal gaat veel heen en weer en wij en de tegenpartij krijgen allebei nog kansen. Keepie Yas tikt een paar keer mooi de bal weg!
Rust
In de rust gaan we naar de kleedkamer. We zijn een beetje gestrest over hoe het gaat. Ook zijn de meningen verdeeld over hoe we spelen met elkaar. We weten dat we vandaag veel beter kunnen maar het komt nog niet helemaal uit de verf. Richard vertelt ons dan ook dat we gewoon lekker moeten gaan voetballen en moeten scoren.
2e helft
In de tweede helft beginnen we erg goed te combineren en te spelen. We kunnen elkaar makkelijk vinden. Toch maakt FC Berghuizen in de 57e minuut de 2-1. Ze maken een aanval netjes af waardoor wij kansloos zijn. We peppen elkaar op. Kom op dames!! We kunnen dit wel!! Een paar minuten later in de 63e minuut maakt Elke,  door een assist van Lisette, de 2-2! HOPPA! We doen dit met ons allen chicks! Nog geen minuut later brengt Tessa de stand op 2-3! Door een ingooi van Jennifer neemt ze de bal mee, speelt iemand uit en scooooort! We komen gewoon weer terug van een achterstand. Wat een doorzettingsvermogen! Maar we zijn nog niet klaar. We moeten nog zeker 25 minuten voetballen. In deze tijd krijgen we nog een paar erg goede kansen om te scoren. Deze worden helaas gemist. Af en toe breekt Berghuizen door en is het nog even spannend. Maar de verdediging staat goed en kan de bal wegwerken. Na 90 minuten spelen is de wedstrijd dan voorbij. We hebben terecht gewonnen.
We mogen trots zijn op ons allen! We laten zien dat we willen winnen ook al komen we  achter. We kunnen het gewoon wel! De laatste paar wedstrijden hebben we erg goed gespeeld en gewonnen of gelijk gespeeld. Hierdoor zijn we omhoog geklommen in de competitie.
PH is vorige week al terecht kampioen geworden. Onze felicitaties voor dit team!
Voor ons staat aankomende zondag de laatste (thuis) wedstrijd op het programma tegen LSV.
Eindstand;
FcBerghuizen VR2 VS Quick’20 ZO VR1
2-3
Doelpunten door;
Sas 1 x
Elke 1 x
Tessa 1 x
⚽️⚽️⚽️

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube