Nieuws

Het zesde legt rode lantaarndrager over de knie.

dinsdag 9 mei 2017 - Senioren


Vandaag wedstrijd nummer 22. Een thuiswedstrijd tegen de hekkensluiter. Barbaros 6. Tussen 8 uur en kwart over 8 druppelen de spelers van het zesde binnen. Vandaag hebben we gelukkig een bredere selectie dan vorige week. 16 man sterk. Iets na half negen maken we de gang naar de kleedkamer. In de kleedkamer is er weer tijd voor de nodige ongein en een aantal mededelingen tussen door. Met nog 4 wedstrijden en de doestelling om 12 punten te pakken, worden we de wei in gestuurd. De warming-up verloopt voorspoedig en zo rond de klok van negen fluit de scheids. Dit is het teken om ons klaar te maken. De plichtplegingen volgen en hilariteit ten top. Het blijkt dat onze tegenstander maar met 11 man is gekomen en geen “grens” kan leveren. Agterbos is de beroerdste niet en neemt de vlag ter hand om Barbaros aan de zijlijn te ondersteunen.

 

Iets over negenen fluit Dick voor aanvang van de wedstrijd. Over de eerste helft kunnen we een uitgebreid verslag maken, maar dat is niet nodig. Het eerste kwartier is het allemaal heel gezapig. Er zijn een aantal kansjes te noteren, maar worden niet benut. Na dit kwartiertje krijgt Massink het juiste gevoel en niet veel later kopt hij de 1-0 binnen. Vanaf dat moment tot aan de rust komt Barbaros er niet meer aan te pas. We tillen de score op naar 8-0 en dat bij de rust. Dit belooft wat voor de tweede helft.

 

In de rust wordt door Dorenbusch aangegeven dat het eerste kwartier eigenlijk niet het aanzien waard was, maar dat we het daarna goed hebben opgepakt. Met een aantal wissels beginnen we aan de tweede helft. Gelhevert wordt vervangen door Nordkamp, Zuurwelle komt Wolbers vervangen, Huitink lost Wanink af en Agterbos komt er in voor Raimond Postma. De tweede helft is van een mindere kwaliteit dan de eerste, maar toch vallen er veel doelpunten te noteren. 10 in totaal. Hiervan maken wij er 6 en ook Barbaros maakt nog 4 doelpunten. Alleen het hoogtepunt van de tweede helft kwam niet van “22 acteurs” op het veld, maar van de assistent scheidsrechter van de thuisspelende ploeg. De wedstrijd was in volle gang en het spel lag toch echt niet stil. Alleen de assistent was spoorloos. Wat bleek, hij had hele hoge nood en had de bosschages opgezocht achter veld 4 om zijn vocht kwijt te raken.

 

Al met al een redelijke wedstrijd waarin we 14 keer scoren, maar helaas ook 4 keer een tegendoelpunt om de oren krijgen. Wat ook noemenswaardig is: de positieve instelling bij onze tegenstander van vandaag. Dit zie je niet bij elk team. Zeker niet bij het team dat donderdagavond bij ons op bezoek komt. Komt allen kijken en oordeel zelf of TVV sportiviteit ook hoog in het vaandel heeft staan. Als je deze competitie al 5 keer (of was het 6 keer) een wedstrijd gestaakt ziet worden, maar het ligt (naar eigen zeggen) nooit aan je zelf. Tja!! Donderdagavond 20.00 uur plaatselijke tijd wedstrijd 23 tegen TVV 5.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube