Nieuws

Vrijwilligersfeest 12 mei a.s. 

maandag 8 mei 2017 - Algemeen


Het voetbalseizoen gaat langzaam maar zeker richting de finale. Het is weer in veel opzichten een prachtig seizoen voor onze voetbaltrots. Dat is alleen mogelijk dankzij de steun van zeer velen. Daarvoor willen we jullie bedanken. Dat doen we in de vorm van ons jaarlijkse vrijwilligersfeest. Deze keer op vrijdag 12 mei in onze gezellige clubkantine. De aanvang is 20.00 uur. We hopen natuurlijk op een grote opkomst! De drankjes worden u aangeboden, evenals de hapjes. Die zijn er in overvloed. Zelfs op het podium, want de aanstekelijke muziek op deze avond wordt verzorgd door band De Hapjes. We hebben nog wel een verzoekje: wilt u per mail doorgeven aan het secretariaat of we u op 12 mei feestelijk mogen ontvangen.

.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube