Nieuws

QUICK ’20 ZO 2 nog één punt verwijderd van de titel.

maandag 8 mei 2017 - Senioren


Met nog één wedstrijd te gaan heeft Quick ’20 ZO 2 de titel in de reserve Hoofdklasse voor het grijpen. De ploeg van Roy de Vos heeft een voorsprong van drie punten op naaste belager HSC ’21 2.

Afgelopen weekend wist de ploeg de lastige uitwedstrijd tegen Longa ’30 2 om te zetten in een 0 – 2 overwinning (doelpunten van Bart Iepma en Lennart Jansink). Komende zondag (14 mei)  is DCS 2 uit Zevenaar de tegenstander op sportpark Vondersweide (aanvang 11.00u), en een punt is voldoende voor de titel.

Pikant genoeg is de week daarna (zaterdag 18.30u) HSC ’21 2 ook de tegenstander in de bekerfinale. Deze bekerfinale wisten de mannen van Roy de Vos te bereiken door in de halve finale in Barneveld het tweede elftal van SDV Barneveld met 1 – 2 te verslaan in een eerder spannende dan hoogstaande wedstrijd. De doelpunten in deze wedstrijd waren van de voet van Tommie Nuchelmans uit een strafschop en de winnende treffer van Bart Iepma.

Steun dus in deze twee ‘finales’ de mannen van Quick ’20 2!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube