Nieuws

Laatste kans opgave JO15 Kamp (C-kamp) 

maandag 8 mei 2017 - Jeugd


Voor de “44 ste” keer wordt het JO15-kamp (voormalig C-kamp) georganiseerd. Het JO15-Kamp is in 2017 in de 1e week van de zomervakantie voor basis en voortgezet onderwijs Noord en wel van zaterdag 22 juli tot en met zondag 30 juli 2017. Aan de rand van het Sauerland (Nordrhein-Westfalen), in de prachtige bosrijke  omgeving van de Duitse plaats Leichlingen, hebben wij voor de 35e keer het  prachtige gebouw “Neuenkamp” in het mooie plaatsje Balken afgehuurd. Het is een sportieve vakantieweek  met veel sport en spel  en met prachtige uitstapjes.  We bezoeken oa de Diepentalsperre, Keulen (De Dom), Bayer 04 Leverkusen en Pretpark “Phantasialand”.

KOSTEN van deze volledig verzorgde vakantie bedragen nog steeds € 150.-

Meer informatie en opgave bij:

– Stef Boudrie (Leider JO15-1), Bart Arends (Ass-Scheidsr  JO13-1),  Hans Niemer (Ass-Scheidsr JO15-1) en Gerard Rake-(gerard60rake@gmail.com)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube