Nieuws

JO17-4 pakt punt in doelpunten festijn

maandag 8 mei 2017 - Jeugd


Zaterdag 6 mei

 

In de voorlaatste thuiswedstrijd pakt Quick ’20 toch nog een puntje. Na een 3-3 ruststand werd er vroeg in de tweede helft onnodig tegen een 3-5 achterstand aangekeken. Door doelpunten van Victor en Linart kon een nederlaag worden voorkomen.

 

De tegenstander van vanmiddag, TVO uit Beckum, kennen we nog van de wedstrijd in de najaarscompetitie. Op de knollentuin in Beckum werd door een rake vrijetrap van Max ternauwernood met 2-3 gewonnen.

 

De wedstrijd op het mooie veld 2 begon wat onrustig, met veel fouten aan beide kanten. Na zo’n tien minuten is het Thijs OW die de 1-0 maakt op aangeven van Victor. Quick’20 komt beter in de wedstrijd en krijgt met Thijs OW een levensgrote kans op 2-0, maar helaas heeft hij net iets te veel tijd nodig. In de aanval van TVO die hierop volgt valt zomaar de 1-1. De scherp spelende aanvallers van Quick’20 worden regelmatig onterecht afgevlagd wegens buitenspel, maar wanneer de bal via de tegenstander bij Thijs OW terechtkomt wuift de scheidsrechter dit terecht weg en maakt Thijs OW één-op-één met de keeper geen fout en scoort de 2-1.

 

Direct hierna krijgt Nick een geweldige mogelijkheid op de 3-1, maar in eerste instantie krijgt hij de bal niet langs de keeper en in de rebound verdwijnt zijn schot in het zijnet. Nu is het weer de beurt aan TVO. Met schitterend combinatiespel wordt de verdediging van Quick’20 uitgespeeld en de 2-2 op het scorebord gezet. Vanaf de aftrap zoekt Quick ’20 direct de aanval en via Koen komt de bal bij Thijs OW, zijn schot kan nog net door de keeper geblokt worden, maar op de rebound van Morris heeft hij geen antwoord 3-2. Helaas is deze vernieuwde voorsprong van korte duur, want TVO maakt nog voor de rust de 3-3.

 

Met Linart voor Koen en Thijs N voor Ivo zijn er na de rust een aantal wijzigingen noodzakelijk. Nick van spits naar rechtsachter en Benk naar centraal achterin. Ook TVO start de tweede helft met twee nieuwe spelers en die bewijzen direct hun waarde en zetten TVO op 3-4. Doordat Quick’20 maar op elkaar blijft mopperen en zeuren valt, al heel snel ook, de 3-5. Dit tot woede van trainer Arthur. Gelukkig herpakt Quick’20 zich van deze zwakke start en gaat op zoek naar de aansluitingstreffer. Die komt er via Victor, die op aangeven van Morris de 4-5 maakt. Vlak voor tijd valt ook nog de gelijkmaker, op aangeven van de goed spelende Joost maakt Linart het goed af 5-5.

 

 

Samenvattend: Een wedstrijd waar 5-5 een terechte uitslag is. Quick’20 creëert en scoort redelijk veel, maar geeft ook heel gemakkelijk veel kansen en goals weg. Volgende week de laatste thuiswedstrijd helaas zonder Huub, Thijs OW en Thijs N, want hun seizoen zit er i.v.m. schoolactiviteiten op.

 

Man van de wedstrijd: Joost

 

Opstelling: Jord, Benk, Huub, Ivo (Thijs N), Maarten, Joost, Morris, Koen (Linart), Victor, Nick, Thijs OW

1-0 Thijs OW (Victor)
1-1 Speler TVO
2-1 Thijs OW
2-2 Speler TVO
3-2 Morris
3-3 Speler TVO
3-4 Speler TVO
3-5 Speler TVO
4-5 Victor (Morris)
5-5 Linart (Joost)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube