Nieuws

Quick’20 ontvangt Westlandia Zondag 7 mei om 14.30 uur !!

vrijdag 5 mei 2017 - 1e selectie


Quick’20 speelt de laatste thuiswedstrijd van dit slopende seizoen tegen nummer 2 Westlandia uit Naaldwijk dat het grootste deel van dit seizoen al op de 2e plaats staat achter kampioen De Dijk, dat met 80 punten uit 32 wedstrijden al is gepromoveerd naar de 2e Divisie.

 

Westlandia heeft de 2e periodetitel gewonnen en doet mee aan de nacompetitie voor promotie naar de 2e Divisie.

De ploeg uit Naaldwijk staat 2e op de ranglijst met 70 punten, 11 meer dan nummer 3 Dongen. Quick’20 staat op een keurige 5e plaats met 53 punten.

Voor zover nu bekend gaan Westlandia, Dongen en Hercules strijden om 2 plaatsen in de 2e Divisie met 3 periodekampioenen uit de 3e Divisie Zaterdag en de nrs. 15 en 16 uit de 2e Divisie. In de eerste promotieronde speelt Westlandia waarschijnlijk tegen een periodekampioen uit de 3e Divisie Zaterdag. In een uit- en thuiswedstrijd wordt dan beslist wie door mag naar de finaleronde waarin ook 2 wedstrijden volgen met voor de winnaar promotie.
Op 4 december 2016 speelde Quick’20 uit bij Westlandia en werd met Quick-ogen gezien misschien wel de beste wedstrijd van dit seizoen gespeeld die eindigde in 2-2. Het thuispubliek was toen wat teleurgesteld over het resultaat, de Quick aanhang zeker niet. Een gelijkspel gaf de veldverhoudingen het beste weer.

De wedstrijd was reclame voor het amateurvoetbal in een geweldige ambiance.

 

Westlandia wil graag promoveren naar de 2e Divisie en tegen Quick’20 zullen ze proberen om scherp en fit te blijven voor de nacompetitie

Quick’20 staat 5e met 53 punten en het zou mooi zijn als die plek kan worden behouden. Dan is er sprake van een meer dan geslaagd debuut in de Derde Divisie, hoewel de verwachtingen op een bepaald moment hoog werden toen Quick nog volop meedeed in de strijd om de 3e plaats die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de 2e Divisie.

 

Voor Quick’20 moet het een geweldige uitdaging zijn de competitie eerst thuis goed af te sluiten. Het zal niet makkelijk worden, zelfs tegen het uitstekend spelende Westlandia is het voor Quick’20 mogelijk om te winnen. Spelers laat zien waarom jullie zo hoog staan en laat de toeschouwers op Vondersweijde nog 1 x dit seizoen smullen van jullie niet geringe kunsten. Een overwinning voor eigen publiek zou ook een prachtig afscheidscadeau zijn voor vertrekkend hoofdtrainer René Nijhuis. De spelers zijn het eigenlijk aan hem verplicht de laatste 2 wedstrijden van dit mooie seizoen te winnen.

___________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Westlandia

Scheidsrechter                     :  J. Akkerman

Assistent Scheidsrechters    : C.D.R. van der Hul en T. Balta

___________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube