Nieuws

Quick’20 moet winnen bij UDI’19, zondag 30 april, aanvang 14.30 uur

vrijdag 28 april 2017 - 1e selectie


Als Quick’20 bovenin wil eindigen dat moet er zondag worden gewonnen in Uden. Makkelijk zal het niet worden, want Quick verloor thuis zeer onverwacht, maar wel verdiend met 2-1 van UDI’19. Quick kwam er toen te laat achter dat er meer te halen was tegen een tegenstander die volgens hun website in Oldenzaal de beste wedstrijd van het seizoen speelde.

De ploeg uit Uden is als nummer 14 op de ranglijst volop verwikkeld in de strijd om rechtstreekse degradatie met de nummers 15, 16 en 17. UDI’19 heeft 28 punten en daaronder staan Juliana’31, Jong De Graafschap en Jong Achilles’29 op gelijke voet met 27 punten. Onderaan op plaats 18 staat Jong FC Den Bosch met 24 punten. De nummers 17 en 18 degraderen rechtstreeks en de nummers 15 en 16 spelen nacompetitie voor 2 plaatsen in de Derde Divisie met 6 teams uit de 2 Hoofdklassen Zondag.

UDI heeft een loodzwaar programma met eerst achtereenvolgens thuis Quick en Hercules, twee ploegen die nog strijden voor een hoge klassering met mogelijk recht op nacompetitie en Hercules ook nog als serieuze kanshebber voor de 3e periodetitel met recht op nacompetitie voor promotie. De laatste wedstrijd is uit tegen Westlandia.

In de laatste 5 wedstrijden verloor Quick’20 3x en werd er 2 x achtereen thuis gewonnen in het paasweekend. Vooral de nederlaag van afgelopen zondag tegen Hercules was een echte tegenvaller.

Quick’20 bezet nu de 5e plaats met 4 punten achter nr. 3 Dongen en 1 achter nr. 4 Hercules. Er resteren nog 3 wedstrijden met zondag UDI uit, waartegen Quick nog wat heeft goed te maken na de thuisnederlaag op 27 november 2016 met 1-2. Op 7 mei komt nr. 2 Westlandia naar Oldenzaal. De Naaldwijkers wonnen de 2e periode. De laatste wedstrijd is op 14 mei uit naar Jong De Graafschap, dat volop strijdt voor handhaving in de Derde Divisie.

Het kan een mooie ontknoping van de competitie worden voor Quick’20 onder de voorwaarde dat niet veel punten meer worden verspeeld. Dit mooie seizoen verdient een passend positief einde voor de Zwart-Witten.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube