Nieuws

Quick’20 ontvangt Hercules, NRS 4 en 5, op Zondag 23 April om 14.00 uur

vrijdag 21 april 2017 - 1e selectie


Quick’20 heeft wat recht te zetten tegen de Utrechtenaren na het verlies in de

uitwedstrijd op 13 november 2016 met 4-1. Quick was toen net bezig aan een imponerende serie waarin het in 8 wedstrijden 7 x won en 1 x gelijk speelde. Hercules riep de zegetocht van Quick toen voorlopig een halt toe.

 

Quick’20 is in het Paasweekend geklommen van de 5e naar de 4e plaats. Er werden 2 thuiswedstrijden gewonnen. Paaszaterdag met 3-2 van Dongen en 2e Paasdag met 4-2 van Magreb’90. De achterstand op nr. 3 Dongen is nog 1 punt, terwijl dat er 7 waren.

Quick’20, Hercules, Be Quick 1887 zijn momenteel samen met Dongen nog in de race voor de 3e plaats in de Eindstand, die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie.

Dongen staat 3e met 53 punten, Quick’20 4e met 52, Hercules 5e met 50 en Be Quick 6e met 47 punten.

 

Quick zal zich in de 4 resterende slopende wedstrijden helemaal kunnen richten op het behalen van die 3e plaats in de eindrangschikking, terwijl Hercules nog op 2 fronten meedoet, want in de 3e periode staan ze samen met Westlandia 2 punten achter De Dijk. Quick’20 is in die 3e Periode zelf zo goed als zeker uitgeschakeld voor de titel.

 

Laten we niet teveel op de zaken vooruitlopen, maar als Quick’20 echt als derde eindigt dan wordt het interessant.

De 3 periodekampioenen of hun vervangers uit de ZA en ZO Derde Divisie spelen met de nrs. 15 en 16 uit de Tweede Divisie om 2 plaatsen in de Tweede Divisie. De 8 teams worden in de 1e ronde verdeeld over 4 tweetallen die uit en thuis tegen elkaar spelen. Er blijven dan 4 teams over met 2 tweetallen voor de Finaleronde, ook met 2 wedstrijden. De 2 winnaars promoveren naar de Tweede Divisie. Het KNVB schema voorziet erin dat Quick in de 1e ronde tegen een team uit de ZA 3e Divisie speelt of tegen de nr. 16 uit de Tweede Divisie.

 

Quick’20 zal zeker alles in het werk stellen om zo hoog mogelijk te eindigen.

Te beginnen thuis tegen Hercules, dat evenals Quick’20 verzorgd en goed voetbal speelt.

____________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Hercules

Scheidsrechter                      :  N.H.H.J. Tunnissen

Assistent Scheidsrechters    : Y.L. Weterings en J. van der Waaij

____________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube