Nieuws

Hej a n ei had?!

dinsdag 18 april 2017 - Senioren


Nadat iedereen genoeg eieren had gezocht ( en gegeten) dit paasweekend was het tijd om een inhaal potje te spelen.
Om 11.00 hebben we vandaag een wedstrijd staan bij NEO in Borne. We gaan er met een goed gevoel naar toe. Door ons goede spel van de vorige ( gewonnen) wedstrijd hebben we er zin in en zitten we vol zelfvertrouwen. NEO draait boven in de ranglijst mee en wij ietsjes lager. Maar in onze competitie hoeft dat zeker niet veel te betekenen.
Thijs en Richard vertellen in de kleedkamer dat we vandaag ons uiterste best moeten doen. Thijs heeft als eerste doel dat we niet 1-0 achterkomen vandaag maar dat we er vol voor moeten gaan vanaf het fluit signaal.
11.00
De scheids blaast op zijn fluit en het spel kan beginnen. We geven vanaf het begin gelijk druk en spelen goed samen. Helaas komt NEO er doorheen en maken ze slim de 1-0. De eerste doelstelling van Thijs was niet behaald. ( Sorry Thijs ). Doordat wij goed doordrukken laten we via erg goed en mooi samenspel zien dat ook wij kunnen scoren. Sas maakt de 1-1! Lekker dames! We can do this! We voetballen erg lekker. Door een aanval van ons komt de keepster ver uit haar goal. Sas ziet dit en lobt de bal over de keepster van NEO heen. BAM! 1-2! Na een beetje gerommel en gegrabbel in ons zestien meter gebied fluit de scheids voor een penalty voor NEO. Jammer maar uiteindelijk wel terecht. Natuurlijk maakt NEO gebruik van deze kans en word de stand 2-2. Even zijn we helemaal uit onze concentratie en maakt de tegenpartij ook nog eens de 3-2. Kom op dames! Het is nog maar de eerste helft, alles kan nog! We staan dan wel achter maar we spelen ontzettend sterk.
In de rust hebben we even tijd voor een kleine theekrans. Er word verteld wat goed gaat maar ook wat beter kan. We hebben deze wedstrijd zeker nog niet verloren ook al staan we achter. Er staan nog 45 minuten die moeten worden gespeeld!
De 2e helft
We beginnen weer goed en tonen veel inzet en ook nog eens veerkracht. Kirsten geeft de bal een enorme poeier; HOPPA! 3-3. Dit hadden we nodig! We spelen weer lekker verder en blijven goed voetballen. Sophie ( die overigens een geweldige comeback maakte na een lange afwezigheid) maakt een goede sliding op de bal. De scheids ziet dit helaas anders.. Penalty.. Onze keepster Yas is kansloos en het word dus 4-3. We zijn er nu op gebrand om nog te scoren. De minuten gaan voorbij en al snel staat er op het scorebord dat we al in de 85e minuut zitten. We hebben nog steeds hoop voor die laatste 5 minuten. Onze aanvallen gaan nog steeds goed en de verdediging doet extra haar best zodat er niemand langs heen komt. Ineens was die daar. Een prachtige aanval waarbij Milou een voorzet gaf op Sas die de bal er lekker intikte. WOEHOE. 4-4!!! De laatste 2 minuten voetballen we nog lekker uit.
We zijn erg blij met het behaalde resultaat en genieten ook nog extra van de rest van deze 2e paasdag. Het was een wedstrijd met veel doelpunten!
Doelpunten door;
Sas ; 3 x
Kirsten; 1 x
Eindstand
NEO vr1 vs. Quick’20 ZO VR 1
4-4

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube