Nieuws

JO17-4 geeft niet thuis en lijdt een monster nederlaag

zaterdag 15 april 2017 - Jeugd


Zaterdag 15 april

 

Collectief falen heeft vandaag geleid tot een monster nederlaag.
Voor de staf van Quick’20 een ochtend om héél snel te vergeten.

 

Bij aankomst in Hengelo krijgen we te horen dat er geacteerd gaat worden op het hoofdveld. Wie denkt dat dit een geweldig veld is, vergelijkbaar met de strakke mat in De Kuip, komt bedrogen uit. In het eerste kwartier van de wedstrijd is er geen verschil tussen koploper Achilles ’12 en degradatiekandidaat Quick ’20. Het niveau is van beide kanten laag en het spel golft heen en weer zonder dat het gevaar of kansen oplevert.

 

Toch is het Achilles ’12 dat in een tijdsbestek van twee minuten op 2-0 komt. Twee identieke aanvallen door het midden worden zéér zwak door de verdediging aangepakt en leveren wel heel makkelijk de goals op. Quick ’20 is inspiratie- en futloos deze ochtend. Inzet en de wil om te winnen, laat staan er het beste van te maken, is niet aanwezig. Voor de rust maakt Achilles ’12 nog twee goals zodat met een 4-0 achterstand gerust gaat worden.

 

Direct na de rust valt al heel snel de 5-0. De genadeklap valt vier minuten later. De leidsman negeert compleet het terechte vlagsignaal van de assistent-scheidsrechter van Quick ’20 en Achilles ’12 scoort hierdoor heel makkelijk de 6-0.

 

Dat er uiteindelijk 9-0 op het scorebord staat is vooral heel erg pijnlijk, maar 100% de schuld van de spelers van Quick’20.

 

Samenvattend: Quick ’20 spelers lijken klaar met deze voorjaarscompetitie, het is moeilijk om als een team te voetballen. Key-factoren zoals motivatie, inzet en teambelang zijn ver te zoeken. Daarom worden er nog drie heel moeilijke wedstrijden gespeeld voordat het seizoen over is. Het advies aan de spelers is daarom ook, kijk eens goed in de spiegel, bekijk eerst je eigen ‘prestatie’ kritisch en geef niet direct af op en ander!

 

 

Man van de wedstrijd: Niemand

 

Opstelling: Jord, Nick, Huub, Maarten, Sep, Joost (Thijs N), Morris, Koen, Victor, Thijs OW, Victor

1-0 Speler Achilles ’12
2-0 Speler Achilles ’12
3-0 Speler Achilles ’12
4-0 Speler Achilles ’12
5-0 Speler Achilles ’12
6-0 Speler Achilles ’12
7-0 Speler Achilles ’12
8-0 Speler Achilles ’12
9-0 Speler Achilles ’12

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube