Nieuws

Quick’20 ontvangt Dongen op Paaszaterdag 15 april om 14.00 uur

vrijdag 14 april 2017 - 1e selectie


Wie de afgelopen dagen niet op Sportpark Vondersweijde is geweest weet even niet wat hij ziet. Na de officieuze goedkeuring door de gemeente is het Quick Bestuur zeer voortvarend te werk gegaan en is er afgelopen dinsdag 11 april gestart met de renovatie van ons hoofdveld en de tribunes. Wat is er al een werk verzet! Maar dat moet ook… 19 juli moet alles klaar zijn.

 

Daarom speelt het vlaggeschip van onze vereniging tot aan het einde van dit seizoen de resterende 4 thuiswedstrijden op het uitstekende kunstgras van Veld 2. De spelers zijn er blij om, want komend seizoen ligt er een veld met natuurgras om u tegen te zeggen en wordt er 54 jaar na de opening van ons complex eindelijk gespeeld op een hoofdveld waaronder drainage ligt.

 

Door hevige sneeuwval werd de voor 15 januari 2017 vastgestelde wedstrijd tussen Quick’20 en vv Dongen afgelast.

Dongen en Quick’20 speelden op 21 augustus 2016 voor het eerst in hun bestaan tegen elkaar. Dongen was oppermachtig kampioen geworden in de Hoofdklasse B met 9 punten voorsprong op nummer 2en Quick was via de nacompetitie gepromoveerd uit de Hoofdklasse C.

In Dongen verloor Quick met 2-1 in de 2e competitieronde in de Derde Divisie.

 

Beide teams doen het bijzonder goed in de Derde Divisie, alhoewel er de laatste tijd wat minder punten worden gehaald, allebei 4 uit 4. Dongen staat na 29 wedstrijden op de 3e plek met 53 punten en Quick’20 heeft er 46 met een duel minder en staat 5e.Wil Quick’20 nog zicht houden op de 3e plaats dan moet er worden gewonnen van Dongen, dat a.s. maandag niet speelt. Quick’20 speelt dan thuis tegen Magreb’90 om 14.00 uur.

 

Beide wedstrijden in dit Paasweekend tellen trouwens mee voor de 2e periode, waarin Westlandia al definitief als eerste is geëindigd. Uiteraard zijn ze van enorm belang voor de algemene stand op de ranglijst

 

Na Pasen weten we meer over de stand op de ranglijst en de strijd om de 3e plaats. Dan hebben alle teams 30 wedstrijden gespeeld en kan iedereen zich opmaken voor de laatste 4 duels in de Derde Divisie in dit seizoen. De eerste in die serie is zondag 23 april met o.a. Quick’20 – Hercules.

____________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – Dongen

Scheidsrechter            :           J.H. Tempelman

Assistent Scheidsrechters : D.J. Kempinga en N.A. Vuvu

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube