Nieuws

Quick’20 vergeet te scoren en verliest met 1-0 van JVC Cuijk

zondag 9 april 2017 - 1e selectie


Quick’20 verloor voor de 2e keer dit seizoen van deze tegenstander en leed ook voor de 2e achtereenvolgende keer een nederlaag in de competitie. In het KNVB bekerduel werd er huis volkomen onverdiend verloren, omdat paal en lat treffers voorkwamen. In de uitwedstrijd voor de competitie werd er goed gevoetbald en verdiend gewonnen en zaterdag 8 april werd er voor 311 toeschouwers weer thuis verloren van Cuijk.

Voor wie de wedstrijd heeft gezien is het onbegrijpelijk dat Quick’20 zonder punten de kunstgrasmat verliet. Het is om moedeloos van te worden als je 70% van de wedstrijd in balbezit bent en legio 100% kansen weet te creëren en er toch geen doelpunt wordt gemaakt. De inzet was er zeker en daaraan heeft het ook niet gelegen. Ook was er een arbitraal trio dat lekker liet voetballen en de partij prima aanvoelde. Cuijk was veruit de mindere, maar de ijzeren voetbalwet ging afgelopen zaterdag weer eens op. Als jezelf niet scoort doet de tegenstander het wel. Het was een klutsbal die erin ging, maar wel eentje die telde en zorgde voor de 1-0 overwinning van JVC Cuijk na slecht verdedigen van Taner Sen.

De voorwaartsen van Quick’20 hadden het vizier absoluut niet op scherp staan. Rens van Benthem werkte weer keihard en was zeer ongelukkig in de afwerking. Tim Zwienenberg liet de mooiste kansen liggen. Alessio Pinna had na lange tijd weer een basisplaats en had the man of the match kunnen worden als hij 1x en vaker had gescoord. In de 50e minuut had hij vrij voor het doel een niet te missen kans, de bal ging echter tot ontsteltenis van het publiek niet in, maar naast het doel.

De namen van de personen die zijn genoemd zijn niet bedoeld om de foutenmakers aan te wijzen als schuldigen, wel om aan te tonen dat één fout achterin dodelijk is en dat 5 fouten/missers voorin dat ook zijn. Zonder spelers en arbitraal trio geen wedstrijd, zonder doelpunten meestal geen punten.

Quick’20 is nu naar de 5e plaats gezakt, 3 punten achter nr. 4 Hercules, dat één wedstrijd meer heeft gespeeld. Er zijn nog 6 wedstrijden te spelen, waarvan 4 thuis met 2 in het komende Paasweekend. Paaszaterdag thuis tegen Dongen en 2e Paasdag komt Magreb’90 op bezoek.

Quick’20 probeer het thuispubliek in het restant van dit seizoen te vermaken met niet alleen mooi spel, maar ook de broodnodige goals. Jullie zullen er zelf ook niet vrolijker van worden, maar laat de moed niet zakken nu het 2 wedstrijden wat minder ging. Geloof in succes en handel ernaar dan komen de doelpunten en punten wel weer.

foto’s door Robert Molnar

video door Vis media

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube