Nieuws

Quick ’20 Zaterdag 1 op zoek naar nieuwe trainer

zondag 9 april 2017 - Senioren


De technische commissie van Quick ’20 heeft in samenspraak met betrokken partijen besloten om het contract van de huidige trainer van Quick ’20 Zaterdag 1, Peter Nuchelmans, aan het eind van dit lopende seizoen te beëindigen. Reden ligt in een verschil van inzicht met het oog op het nieuwe seizoen. Quick ’20 zal voor het nieuwe seizoen 2017-18 met spoed op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer.
De nieuwe trainer moet uiteraard passen in het profiel van Quick ’20 waarbij waarden als zoveel mogelijk spelen met eigen jeugd en zaken als opleiding en ontwikkeling centraal staan. Er wordt gezocht naar een gedreven trainer die naast de spelers ook in staat is om zijn eigen staf (assistenten) te ontwikkelen en daarbij dus uiteraard een sterke persoonlijkheid, met natuurlijk overwicht en de nodige ervaring moet hebben.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube