Nieuws

JO17-4 wint in een matige wedstrijd en is eindelijk van de nul af

zondag 9 april 2017 - Jeugd


Zaterdag 8 april

 

Vanmiddag is de eerste overwinning van die voorjaarsreeks geboekt. In misschien wel de slechtste wedstrijd dit seizoen was het hoogtepunt de eerste overwinning.

 

 

De wedstrijd begint redelijk, het niveau van de tegenstander van vanmiddag is vele malen minder dan de tegenstanders waar al eerder tegen gespeeld is. Na drie minuten is het Victor, die op aangeven van Linart, voor de 1-0 zorgt. Quick ’20 zet in deze fase goed door en in een tijdbestek van enkele minuten Krijgt Thijs OW twee hele goede kansen op de 2-0, maar door een haperende schoen, de zool zat voor de helft los, lukt het niet om te scoren. Na een minuut of tien neemt Victor een hoekschop en wat Thijs OW met de voeten niet lukt, lukt met de billen wel, 2-0.

 

Na ruim een kwartier staat Victor wederom aan het einde van een aanval, op aangeven van Morris schiet hij de 3-0 in de lange hoek. De ruime voorsprong werkt in plaats van bevrijdend eerder verlammend. Quick ’20 is slordig en zeker verdedigend worden er teveel foutjes gemaakt. Avanti W. dringt steeds meer aan en dwingt wat kansjes af. Bij een van deze aanvallen blesseert een speler van Avanti W. zichzelf doordat hij zich verstapt. Aangezien er geen wissels zijn moeten zij met tien man verder. Na een half uur een hoekschop voor Avanti W. Door slecht wegwerken is de rebound voor de middenvelder van Avanti W. die beheerst binnen schiet 3-1.

 

 

In de rust hamert de staf op het feit dat met een man meer, de bal snel en goed rond moet gaan om het Avanti W. moeilijk te maken.

 

 

De tweede helft start Quick ’20 redelijk en na een snelle ingooi van Nick op Linart komt de bal bij invaller Koen die met een leep boogballetje de 4-1 maakt. In de fase die volgt onderscheid de uitstekende keeper van Avanti W. zich door in iedere aanval van Quick ’20 reddend op te treden. In een spaarzame aanval van Avanti W. valt zeer onnodig de 4-2. Een paar minuten hierna is de marge weer drie. Joost stuurt met een mooie steekbal Morris weg, die 1 op 1 met de keeper geen fout maakt en de 5-2 op het scorebord zet.

 

Tien minuten voor het einde van de wedstrijd geeft keeper Jord een geweldige lange bal op Thijs OW, die vervolgens heel beheerst de 6-2 maakt, dit is ook tevens de eindstand.

 

Samenvattend: Misschien wel de slechtste wedstrijd van de competitie, zeker omdat de gehele tweede helft tegen tien man werd gespeeld. Het levert echter wel het beste resultaat op namelijk de eerste overwinning. De volgende twee wedstijden beide uit bij de nummer 1 (Achilles ’12) en 3 (ATC’65) moet het spel vele malen beter zijn.

 

Man van de wedstrijd: 1e helft Joost / 2e helft Koen

 

Opstelling: Jord, Nick,Huub, Maarten, Sep, Joost, Morris (Benk), Linart, Victor, Thijs OW, Thijs N (Koen)

1-0 Victor (Linart)
2-0 Thijs OW (Victor)
3-0 Victor (Morris)
3-1 Speler Avanti W.
4-1 Koen (Linart)
4-2 Speler Avanti W.
5-2 Morris (Joost)
6-2 Thijs OW (Jord)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube