Nieuws

Quick’20 ontvangt JVC Cuijk Zaterdag 8 april om 19.00 uur

vrijdag 7 april 2017 - 1e selectie


Quick’20 won op 5 november 2016 in een zeer boeiende wedstrijd met 1-3 van JVC Cuijk en werd er voor de 8e opeenvolgende keer niet verloren. Quick was toen bezig aan een ijzersterke serie van 7 overwinningen en 1 gelijkspel en haalde daarmee 22 punten.

 

Quick’20 staat op de 4e plaats met 46 punten (= min 1) en JVC Cuijk staat 8e met 37 punten, allebei uit 27 wedstrijden. In 2017 werden er in 9 duels door Quick’20 14 en door Cuijk 13 punten aan het totaal uit 2016 toegevoegd. In de derde periode (11 w.) staan de teams ex aequo op plaats 5 met 10 punten uit 6.

 

Naast Quick hebben er 10 verenigingen uit de Derde Divisie Zondag 1 punt in mindering gekregen wegens ontbreken contractspelers en daarmee overtreding licentievoorwaarden KNVB. Uiteraard de 3 beloftenteams niet en De Dijk, HSC, OFC en Cuijk niet omdat ze wel aan die voorwaarden voldoen.

Uit de periodestanden van KNVB en andere organen blijkt niet op welke periode het opgelegde strafpunt in mindering zal komen. Tel je de punten uit de 3 periodes bij elkaar op dan zie je geen puntenaftrek.

 

Quick speelt inclusief zaterdagavond 4 thuiswedstrijden achter elkaar. Na JVC Cuijk komen in het Paasweekend Dongen en Magreb’90 op bezoek op achtereenvolgens Paaszaterdag 15 en Tweede Paasdag 17 april, aanvang allebei om 14.00 uur!!!

Hercules dat gelijk met Quick op de 4e plaats staat komt 23 april naar Oldenzaal enheeft thans nog 1 wedstrijd meer gespeeld.

 

Quick’20 kan nog steeds goede zaken doen in de strijd om de 4e plaats op de ranglijst van de Derde Divisie. Nog mooier zou zijn een 3e plaats aan het einde van dit seizoen. Daarvoor moeten wel eerst de 7 punten achterstand op nr. 3 worden goedgemaakt.Randvoorwaarde is natuurlijk dan wel dat Quick van Cuijk wint en dat de inhaalrace dan in het Paasweekend wordt vervolgd tegen eerst nr. 3 Dongen. Als dan 2x wordt gewonnen is de achterstand nog 1 punt. Dongen is 2e Paasdag vrij en Quick’20 heeft dan een inhaalwedstrijd.

 

Quick’20 zet hem op en probeer ook in de slotfase van deze lange en slopende competitie het hoofd koel te houden. Richt je volledig op een goede afloop van dit seizoen en probeer niet bezig te zijn met wat de toekomst erna mogelijk brengt.

____________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – JVC Cuijk

Scheidsrechter            :           B.H. Huizinga

Assistent Scheidsrechters : E.J.H. de Gier en T. Heuvelmans

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube