Nieuws

Grote opbrengst Jumbo-spaaractie

vrijdag 7 april 2017 - Algemeen


De afgelopen weken hebben jullie bij de twee Jumbo’s in Oldenzaal mee kunnen doen aan de spaaractie “Jumbo Sparen voor je sportvereniging”.

Bij iedere 10 euro aan boodschappen bij Jumbo kregen de klanten een sportpunt die zij konden schenken aan een van de 15 verenigingen uit Oldenzaal die waren uitgekozen om deel te nemen aan de actie. De twee Jumbo’s uit Oldenzaal stelden een bedrag van 7.500 euro ter beschikking. In totaal zijn er 68.500 sportpunten in Oldenzaal verwerkt. Ons cluppie had er maar liefst 13.750! Graag willen wij iedereen hartelijk bedanken voor het doneren van de sportpunten en uiteraard de vrijwilligers die het Secretariaat hebben geholpen met invoeren van de punten. Wat een werk!

Desiree heeft afgelopen woensdag de cheque van 1.503 euro bij Jumbo Kuipers in ontvangst genomen. Voor dit bedrag zullen wij trainingsmateriaal, o.a. ballen, aanschaffen voor de Jeugd en de Senioren.

Namens alle Quick’20-leden: JUMBO BEDANKT!!!!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube