Nieuws

Quick’20 O15 is kansloos na 20 minuten bij PEC Zwolle

woensdag 22 maart 2017 - JO15-1


Quick’20 O15 speelde 18 Maart de zware uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. PEC Zwolle stond voor deze wedstrijd op een 2de plaats. We wisten van de thuiswedstrijd dat PEC een goede ploeg had en dat we die wedstrijd totaal kansloos waren (0-7 verlies). We speelde in het stadion en dat was natuurlijk erg mooi voor onze jongens.

Het was de bedoeling om goed te beginnen tegen deze sterke ploeg. Maar we waren al kansloos na ruim 20 minuten. Na 3 minuten werd het al 1-0. Toen het na 9 minuten al 2-0 werd dachten we even dat het wel eens een afslachting zou kunnen worden. We zaten totaal niet in de wedstrijd en PEC speelde niet eens groots. Na 20 minuten spelen stond er 3-0 op het scorebord en dat was tevens de ruststand.

In de rust aangegeven dat we keihard moesten werken om de schade te beperken. Want zoals we de eerste helft speelde kon het wel eens een grote uitslag worden. Ik was dan ook niet tevreden over de eerste helft.

De tweede helft ging het beter. We zaten beter in de duels en we konden af en toe zelf ook een kans creëren. Jord kwam alleen op de keeper af maar kwam uiteindelijk kracht tekort voor een doeltreffende afronding. PEC kreeg ook niet veel kansen de tweede helft en dus werd 3-0 uiteindelijk ook de eindstand.

Na afloop was het toch balen van de matige eerste helft en dat we in 20 minuten de wedstrijd totaal weg gaven. In de laatste 2 wedstrijden tegen de nummers 1 en 2 kregen we 5 doelpunten tegen en dat is prima. In de eerste seizoenshelft kregen we 0 kansen tegen deze ploegen en nu kregen we er in totaal een stuk of 3. Dus er is zeker groei zichtbaar. Aan de andere kant is het ook zo dat wij top moeten zijn om tegen dit soort tegenstanders mee te kunnen met het niveau. Dat is helemaal geen schande. Er was niet iemand die er bovenuit stak en vandaar geen man of the match.

Scoreverloop:

3’1-0,  9’ 2-0,  21’ 3-0

Foto’s 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube