Nieuws

JO17-4 geeft wéér een ruime voorsprong weg en verliest

zaterdag 18 maart 2017 - Jeugd


Als de wedstrijden voor Quick’20 maar een helft zouden duren, dan zouden er al acht punten behaald zijn. Helaas is dat niet het geval en heeft de ploeg na vier wedstrijden nul punten. Ook vanmiddag werd er wéér een ruime voorsprong na rust compleet onnodig weggegeven.

 

In een van beide kanten rommelige wedstijd lukt het Quick’20 niet om de bal in de ploeg te houden. De fysiek sterke tegenstander schuwt de duels niet en na achttien minuten moet Koen na een stevig duel noodgedwongen gewisseld worden door Linart. Direct na deze wissel komt Quick’20 goed weg wanneer Bornerbroek op de paal schiet.

Na een goed voetballende opbouw komt de bal bij Maarten, die vervolgens met een steekpass Morris vrijzet voor de keeper. Morris twijfelt niet en schiet de bal onberispelijk binnen 0-1. Het spel golft heen en weer zonder dat er uitgespeelde kansen ontstaan voor beide teams, opvallend is wel dat de leidsman tot zes keer toe het vlagsignaal van onze vlagger onterecht negeert.

Vlak voor rust valt de 0-2. Na een voorzet vanaf rechts komt de bal bij Thijs OW, die geeft de bal vanaf de achterlijn weer voor op Victor die beheerst de bal in het lege doel schiet.

 

De tweede helft met Thijs N voor Joost begint dramatisch. Direct na de aftrap die wij zelf nemen zijn de spitsen van Bornerbroek doortastender en ligt de 1-2 na zo’n veertig seconden in het doel. En twee minuten later is het weer vissen als de bal niet goed wordt weggewerkt 2-2.

Quick’20 is het helemaal kwijt en als er vanuit een hoekschop ook de 3-2 geweldig binnen gekopt wordt, komt er nog meer angst in de ploeg. Binnen negen minuten na de 1-2 valt ook nog de 4-2 en een geweldig pak rammel lijkt aanstaande. Vanaf de aftrap maakt Maarten na een prima steekpass van Huub de aansluitingstreffer 4-3. De ploeg herpakt zich enigszins en gaat hartstochtelijk op zoek naar de gelijkmaker. Helaas lukt dat niet, dat Bornerbroek er vlak voor tijd 5-3 van maakt is alleen voor de statistieken leuk.

 

Samenvattend: Wederom een wedstrijd waarin Quick’20 niet in staat is om een voorsprong tot een goed einde te volbrengen. Het zal een hels karwei worden om de ploeg met een zeer broos zelfvertrouwen op de rit te krijgen. In deze 3de klasse poule zitten veel fysiek sterke ploegen waar we het heel moeilijk mee hebben. Hier moet snel een oplossing voor gevonden worden.

 

Man van de wedstrijd: Thijs OW

 

Opstelling: Jord, Nick, Huub, Benk, Sep, Joost (Thijs N), Maarten, Koen (Linart), Victor, Morris, Thijs OW

0-1 Morris (Maarten)
0-2 Victor (Thijs OW)
1-2 Speler Bornerbroek
2-2 Speler Bornerbroek
3-2 Speler Bornerbroek
4-2 Speler Bornerbroek
4-3 Maarten (Huub)
5-3 Speler Bornerbroek

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube