Nieuws

Quick’20 O15 1 minuut verwijderd van mega stunt.

vrijdag 17 maart 2017 - Jeugd


Quick’20 O15 trof afgelopen zaterdag de koploper van de 1ste divisie, namelijk Almere City O15. De uitwedstrijd werd totaal kansloos verloren met 2-0. Deze uitslag werd laag gehouden die dag maar had veel hoger kunnen uitvallen. Zaak voor ons was om goed te beginnen en de tegenstander zo goed als mogelijk tegenstand te bieden met veel inzet en strijd.

De eerste helft begon en we hadden snel het geluk aan onze zijde. Tom Wesseling schoot tegen de eigen rechterpaal en toen deze bal over de doellijn rolde schoot diezelfde Tom de bal via de rechter paal uit het doel. Een curieus moment wat gelukkig goed uitpakte voor ons. Vervolgens kregen we 2 goede mogelijkheden op een kans. Bij 1 moment was de eindpass niet goed en bij het ander moment kwamen we wat kracht tekort. Vlak voor rust kwam daar de 0-1, de rechtsbuiten van Almere kwam via de rechter kant door en Jort liep voor hem, hij maakte een overtreding op Jort maar de scheidsrechter liet doorspelen, uit zijn voorzet kwam de 0-1. Een onterecht doelpunt. Verder noemenswaardig punt was de gele kaart van Guus Wolters. De normaal zo ‘lieve’ Guus schoffelde een speler van de tegenstander neer, het was een terechte gele kaart maar dit was waar we voor stonden vanmiddag. Ik zal nooit spelers aanmoedigen om iemand onderuit te schoffelen maar bij Guus vond ik het een mooi moment. Hij leert hiervan en mag nog meer gaan uitdelen.

In de rust was ik erg tevreden over de eerste helft. Ik besefte ook dat het erg veel kracht had gekost en dat dit wel eens in de tweede helft kon gaan opbreken.

Maar niets bleek minder waar, we startte prima en we werkten gigantisch hard. De tegenstander kwam maar niet in de wedstrijd en dit was toch ook onze verdienste. En we hadden tot deze wedstrijd (11-03-17) nog maar 3 keer gescoord en dan denken dat je nog wint zou niet helemaal realistisch zijn maar we kwamen toch op 1-1. Jord haalde een pass van de laatste verdediger eruit en hij nam de bal mee. Op de punt van de 16 meter aarzelde Jord niet en schoot het leer prachtig in de verre hoek ( dat daar wat geluk bij zat kon niemand wat interesseren), het was een prachtig moment voor iemand die zich prima ontwikkeld dit seizoen en een doelpunt zeker verdiende. Het werd daardoor nog spannender en het zal toch niet zo zijn dat het ‘nietige’ Quick’20 O15 een punt afsnoepte van het ‘grote’ Almere City?? Het antwoord werd uiteindelijk , nee. 4!! Minuten in blessuretijd maakte Almere de winnende treffer en dit werd enorm gevierd door de koploper, de teleurstelling bij Quick was enorm maar ik was ook erg tevreden over het gehaalde niveau. En natuurlijk is het erg jammer dat je geen punt overhoudt aan deze voor ons prachtige pot.

Man of the match: Jord oude Elferink wil ik speciaal benoemen maar ik wil het team benoemen tot man of the match. Met inzet en strijd kunnen wij het heel veel ploegen lastig maken.

Scoreverloop:

27’ 0-1, 55’ 1-1 jord oude Elferink, 74’ 1-2

Foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube