Nieuws

JO17-4 rode lantaarndrager na derde verlies oprij

zaterdag 11 maart 2017 - Jeugd


Zaterdag 11 maart 2017

Quick’20 JO17-4 verliest ook op bezoek bij BWO JO17-3D. De gastheren wisten in een slordige, maar gelijk opgaande wedstrijd het net eenmaal te vinden. Over de gehele wedstrijd genomen was een gelijkspel dik verdiend geweest, maar ook vandaag was het geluk wéér niet aan onze zijde.

 

Na het debacle van vorige week in Delden, waar een 0-3 voorsprong werd weggegeven, was de opdracht om langer dan één helft goed te voetballen. In de eerste helft kwam dit er niet goed uit, de ploeg uit Oldenzaal speelde heel erg onrustig en maakte veel fouten.

Na een kwartier spelen was er een fikse waarschuwing voor een speler van BWO wegens natrappen. Zo’n waarschuwing kwam niet veel later ook voor Linart.

Vlak voor rust kreeg BWO een hele goede mogelijkheid op de 1-0, het leer van de bal spatte boven Jord uiteen op de lat. De rebound die hier uit voort kwam werd op katachtige wijze uit het doel gestompt door Jord.

Hierdoor werd de kleedkamer met een 0-0 tussenstand opgezocht.

 

In de tweede helft met Huub voor Nick, Morris voor Maarten en Victor voor Thijs N begint Quick’20 sterk en creëert de ploeg een aantal goede kansen. Helaas word deze sterke fase niet beloond met een doelpunt.

Na een kwartier in de tweede helft valt het eerste en tevens beslissende doelpunt. BWO komt er via hun razendsnelle linksbuiten pijlsnel uit en door prima combinatiespel verdwijnt de bal in het doel. Quick’20 recht de rug en gaat fanatiek opzoek naar de gelijkmaker. Tot twee keer toe schiet Morris op fantastische wijze op doel, beide keren krijgt de keeper van BWO de bal niet direct onder controle, maar helaas zijn de spelers van Quick’20 niet alert genoeg om de rebound te benutten.

In de fase die volgt voert Quick’20 de druk op en dit resulteert in vier opeenvolgende corners, helaas ontbreekt het aan precisie en blijft de verdiende gelijkmaker uit.

Met nog tien minuten op de klok schuift Huub door naar voren en word er 1 op 1 achterin gespeeld. BWO komt niet meer onder de druk vandaan en beperkt zich alleen tot verdedigen, de ballen vliegen regelmatig het stadion uit.

Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende scheidsrechter is de teleurstelling enorm. Waar een gelijkspel verdiend was, staan we wederom met lege handen.

 

Samenvattend: Quick’20 begon zwak aan de wedstrijd, maar herstelde zich prima in de tweede helft. Na drie wedstrijden staan we puntloos op de laatste plaats. Rode lantaarndrager zijn is pijnlijk, maar als we er met z’n allen in blijven geloven en er hard voor werken met elkaar moet het goed komen.

 

Volgende week de derde opeenvolgende uitwedstijd, deze keer reizen wij af naar Bornerbroek om het daar om 14.30 uur op te nemen tegen RKSV Bornebroek JO17-1D

 

Man van de wedstrijd: Morris

 

Opstelling: Jord, Nick (Huub), Benk, Ivo, Sep, Joost, Maarten (Morris), Koen, Linart, Thijs OW, Thijs N (Victor)

1-0         Speler BWO

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube