Nieuws

Elftal van de week: JO9-7

zaterdag 11 maart 2017 - Jeugd


Spelers v.l.n.r: Loek Egthuijsen, Joep te Riet, Tijn Heithuis, Sem Bouwmann, Kris Fictoor, Duuk Platvoet, Tim Zorgdrager, Guus Joosting, Dean Adolfsen.

Begeleiders: Erwin Joosting en Karen Bouwmann-Veltmaat.

 

JO9-7 voorheen JO9-14 speelt voor het derde seizoen samen in de competitie JO9. Het is een hecht team geworden met vaste supporters. Dit topteam heeft vorig jaar op de zomertoernooien twee keer de eerste plaats behaald. In de najaarscompetitie zijn ze keurig 6e geworden.

 

Het team bestaat uit een geweldige keeper Kris. Hij zorgt ervoor dat de tegenpartij weinig kans krijgt. Voor Kris staan twee goede verdedigers. Dean, onze penaltykoning is er altijd bij en langs Duuk kom je niet zomaar, hij is een echte vechtjas. Gelukkig krijgen de jongens in de verdediging veel hulp van Tim en Sem vanuit het middenveld. Twee jongens die op beide posities goed uit de voeten kunnen. Joep is onze vast middenvelder. Hij speelt altijd met een lach op z’n gezicht. Vanuit het middenveld worden er mooie passjes gespeeld op snelle Loek, trapspecialist Guus of onze afmaker Tijn. Alle drie de spitsen hebben al mooie doelpunten gescoord.

De voorjaarscompetitie 2017 is inmiddels weer van start gegaan. Helaas was het een valse start door domme pech (de bal wilde er maar niet in) en door een counter van de tegenpartij een verliespartij. Gelukkig hebben de negen jongens geleerd van hun fouten. De tweede wedstrijd hebben ze dan ook keurig samengespeeld en dit werd beloond met een mooie overwinning van 1-3 bij Achilles’12. Op dit moment staat het team na twee wedstrijden op een 5e plaats, maar de jongens willen heel graag een keer kampioen worden.

 

Pupillen van de week.

Twee jongens die elkaar hebben leren kennen via Quick’20 en nu echte voetbalmaatjes zijn.

Tim Zorgdrager is 8 jaar oud en speelt het liefst als verdediger middenvelder of opkomende back. Tim heeft veel loopvermogen en maakt met z’n geweldige traptechniek de nodige doelpunten voor het team. Tim is een belangrijke speler voor JO9-7, een echte teamspeler. Hij zorgt vooral voor de rust en de controle binnen het team. Tim gaat regelmatig met zijn vader naar een wedstrijd van FC Twente en Ünal is een de van favoriete spelers. Zijn opa Gerard Schefer en zijn ouders zijn trotse supporters langs de zijlijn.

 

Sem Bouwmann is 8 jaar oud, is een verdediger middenvelder van JO9-7. Het is een echte teamspeler met veel loopvermogen en mag graag een potje voetballen. In het team wordt hij ook wel de stofzuiger genoemd, hij wil en zal winnen. De bal moet naar zijn spits toe en als het niet anders wil, doet hij het zelf wel, waardoor hij de nodige doelpuntjes meepakt. Sem gaat samen met zijn vader of moeder regelmatig naar een wedstrijd van FC Twente en Enes Ünal is daar één van zijn favoriete spelers.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube