Nieuws

Quick’20 ontvangt zondag HBS uit Den Haag

vrijdag 10 maart 2017 - 1e selectie


HBS Craeyenhout is een sportvereniging voor voetbal, cricket en hockey te Den Haag. Tevens wordt er in georganiseerd verband golf, bridge, biljart en bowls gespeeld. Bij het bridgen wordt samengewerkt met de buren van Quick Haag.

De vereniging is opgericht op 7 oktober 1893 en bestaat dus bijna 125 jaar!

De club heeft een algemeen bestuur met daarin de voorzitters van de 3 takken van sport en 3 besturen daaronder.

 

HBS Voetbal heeft 13 Seniorenteams op zondag en 6 Veteranenteams incl. 35+. In de junioren spelen 18 en in de pupillen 32 teams, plus nog wat elftallen met de allerkleinsten.

HBS speelt al sinds 2011 in de topklasse waarin het in het seizoen 2011-2012 2x won van Quick’20, dat toen kansloos degradeerde naar de hoofdklasse.

Beide teams spelen sinds dit seizoen in de nieuwe Derde Divisie.

 

Uit bij HBS op zondag 4 september 2016 verloor Quick met 3-2. Na die nederlaag zette Quick een imponerende serie neer met 5 overwinningen, 1 gelijkspel en weer 2 x winst. Als HBS een graadmeter is voor de wedstrijden die daarna volgen dan ziet het er goed uit, met dit verschil dat die goede serie dan al moet worden ingezet in de thuiswedstrijd tegen HBS en niet erna.

 

Quick’20 doet het prima in de Derde divisie en staat na het gelijkspel van 1-1 tegen EVV afgelopen woensdag na 23 wedstrijden op de 5e plek met 40 punten. HBS staat 11e met 29 punten uit 23. Bij winst tegen EVV had Quick’20 de vierde plaats kunnen overnemen van Be Quick 1887, maar het is duidelijk dat Quick de nog steeds geblesseerde middenvelder Jeroen Visscher erg mist en Quick zal ook zonder zijn inbreng een oplossing moeten vinden om o.a. midvoor Rens op de juiste wijze in scoringspositie te brengen.

 

Het is altijd afhankelijk van .. als.., maar als Quick’20 tegen HBS weer het sprankelende spel laat zien waartoe het in staat is dan wordt er gewonnen van HBS, want bij goed spel vallen zeker ook de doelpunten voor de thuisploeg.

_______________________________________________________________

De samenstelling van het arbitrale trio is:                                                                    

Scheidsrechter                   : R.C.P. van der Werff

Assistent Scheidsrechters    :   J.A. te Lindert en T.T. van der Velden

_______________________________________________________________

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube