Nieuws

Quick’20 speelt woensdag 8 maart tegen EVV 1e thuiswedstrijd in 2017

dinsdag 7 maart 2017 - 1e selectie


De wedstrijd Quick’20 – EVV begint woensdag om 20.00 uur en wordt gespeeld op Kunstgras op veld 2, omdat het hoofdveld niet is verlicht. Het duel tegen EVV stond oorspronkelijk gepland op 12 februari maar werd vanwege de sneeuw afgelast. Dat was al de derde keer dat in 2017 een thuiswedstrijd van Quick wegens de slechte weersomstandigheden niet door kon gaan.

Zeven teams in de Derde Divisie hebben 24 duels gespeeld en 7 staan op 23; 3 teams, waaronder Quick’20 en EVV staan op 22 en UDI op 21. Woensdag 8 maart zijn er daarom 3 inhaalduels vastgesteld en in het Paasweekend betreden meerdere teams in de Derde Divisie 2x het gras i.p.v. anderen 1x.Quick’20 haalt op Paaszaterdag 15 april thuis in tegen Dongen en op 2e Paasdag 17 april komt  Magreb’90 op bezoek, aanvangstijden 14.00 uur.

Quick’20 heeft op 15 oktober 2016 in Echt een goede indruk achtergelaten in een aantrekkelijke en spannende wedstrijd die eindigde in 0-0. Op de website van EVV eindigde het wedstrijdverslag met als resumé: “ondanks het feit dat er geen doelpunten vielen, was het een heel aantrekkelijk duel”.

EVV wist toen een einde te maken aan een serie van 5 opeenvolgende overwinningen van Quick’20.

 

Quick’20 heeft 39 punten en EVV heeft er 31 uit 22 wedstrijden. EVV is de minst gepasseerde ploeg in de Derde Divisie met 28 tegentreffers. In het doel staat dan ook een keeper van grote klasse, de ervaren Belg Michel Vercruysse. Voor hem staat een solide verdediging die weinig kansen weggeeft.

 

De verwachting is dat EVV op de counter speelt en thuis bleek al dat ze heel snel kunnen omschakelen van verdedigen naar aanvallen.

Quick’20 zal de eerste thuiswedstrijd in 2017 op de aanval spelen en mist zeker 2 basisspelers, Jeroen Visscher wegens ziekte en Tim Zwienenberg is 1 wedstrijd geschorst. Ryan Snelders is wel weer inzetbaar.

Quick’20 neemt bij een overwinning de 4e plaats over van Be Quick 1887 en dat moet de doelstelling zijn.

 

De samenstelling van het arbitrale trio is:                                                                     

Scheidsrechter:           mevrouw V.P.J. Peeters

Ass. Scheidsrechters: mevrouw F.M Hoogendijk en de heer A.M. Steeg

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube