Nieuws

Carnavalszaalvoetbal-toernooi pupillen een succes!

maandag 6 maart 2017 - Jeugd


Op zaterdag 25 februari jl. werd in de sporthal van het Thijcollege het jaarlijkse Carnavalszaalvoetbal-toernooi voor Fabri League en de Zaterdagtrainingsgroep gehouden.

Ondanks vakantie en diploma-zwemmen waren er toch nog bijna 70 kinderen. Er waren twaalf teams met tussen de vijf à zes spelertjes, verdeeld over twee poules. Na spannende wedstrijden werden de Cowboys eerste in poule 1 en de Tweenies eerste in poule 2. De finale werd gewonnen door de Cowboys met 3-2. Het team bestond uit Siebe Arends, Leonard Pape, Olaf Hefti, Valentijn Husken, Silvio Adolfsen en Quin Semmekrot. De leiders waren Jeroen Arends en Sophie Lansink. De strijd om de derde en vierde plaats tussen de Pokemon en Sponsjes werd met 1-3 door de Sponsjes gewonnen.

Om 12.50 uur was stadsprins Bas met zijn secretaris Rene van de Kadolstermennekes present voor de prijsuitreiking. De hoogheid refereerde nog even aan zijn eigen jeugd bij Quick’20 en ook zijn zoon Huub heeft dit toernooi nog meegemaakt.

Voor de mooist verklede persoon, Luuk Wargers (samen met zijn vader Mark (leider), Buurman & Buurman) was er een mooie voetbal en het team de Cowboys kreeg uit handen van de Stadsprins de Carnavalsclown Lowietje, die alle teamgenoten 14 dagen in huis mogen hebben. Bij de uitgang was er voor ieder kind nog een zakje chips naast drinken tijdens de poule wedstrijden.

 

Klik HIER voor alle foto’s van het toernooi.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube