Nieuws

JO17-4 geeft een 0-3 voorsprong na rust compleet weg

zaterdag 4 maart 2017 - Jeugd


Zaterdag 4 maart 2017

 

Je hebt van die wedstrijden die voor rust geweldig zijn en na rust dramatisch. De wedstrijd uit bij Rood Zwart JO17-2 was er zo één. Na een goede 0-3 ruststand, kantelde de wedstrijd en verloren wij (terecht) zelfs met 4-3.

 

De wedstrijd in Delden begon redelijk. Quick’20 speelde behoorlijk en was de bovenliggende partij. Dit resulteerde in wat kleine kansjes voor Morris en Thijs OW. Na zo’n twintig minuten was het raak, Morris bediende de goed meegelopen Thijs OW, die in twee keer de bal achter de keeper schiet 0-1.

Quick’20 blijft na de voorsprong geconcentreerd voetballen en laat zich door randzaken niet van de wijs brengen, maar reageert op de manier zoals het hoort; met de voeten. Een afstandsschot van Huub is de keeper te machtig en de 0-2 is een feit.

Op slag van rust wordt het zelfs 0-3, Morris stuurt met een heerlijke pass Victor weg, die vervolgens met een schitterende boogbal de keeper het nakijken geeft.

 

Na rust start Quick ’20 gemakzuchtig met Ivo voor Sep, Thijs N voor Joost, Koen voor Benk en Thijs OW voor Linart. Veel duels worden verloren en dat geeft Rood Zwart het gevoel dat er nog niets verloren is. Quick’20 is niet in staat de bal in de ploeg te houden en dit resulteert redelijk vroeg in de tweede helft in de 1-3.

Wie denkt dat de tegentreffer een signaal is om weer net zo geconcentreerd als de eerste helft te gaan spelen komt bedrogen uit. Quick’20 blijft slordig en gaat steeds meer mee in de randzaken. Dit is wat Rood Zwart, dat veel feller is, in de kaart speelt. De ploeg uit Delden toont de absolute wil om niet te verliezen en dit word beloond met de 2-3.

Als na twee minuten na de aansluitingstreffer de gelijkmaker valt, knakt Quick’20. Eén minuut voor tijd valt zelfs de 4-3, de teleurstelling is enorm, maar we hebben het compleet aan ons zelf te danken.

 

Samenvattend: Quick’20 speelde helaas maar één goede helft, waarbij de concentratie goed was en door samenspel drie goede goals gemaakt werden. De tweede helft was zwak. Er is dus nog een hoop werk aan de winkel voor de staf om dit te verbeteren.

 

Man van de wedstrijd: Max

 

Max speelde vandaag zijn laatste wedstijd bij ons. Hij stapt over naar Quick’20 JO17-3 dat in de tweede klasse speelt. Wij danken Max voor zijn inzet het afgelopen halve seizoen en wensen hem veel succes.

 

Opstelling: Jord, Nick, Huub, Maarten, Sep (Ivo), Joost (Thijs N), Max, Benk (Koen), Victor, Morris, Thijs OW (Linart)

0-1 Thijs OW (Morris)
0-2 Huub
0-3 Victor (Morris)
1-3 Speler Rood Zwart
2-3 Speler Rood Zwart
3-3 Speler Rood Zwart
4-3 Speler Rood Zwart

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube