Nieuws

Quick’20 op bezoek bij koploper De Dijk

vrijdag 3 maart 2017 - 1e selectie


Quick’20 gaat zondag naar Amsterdam voor de uitwedstrijd tegen De Dijk, de nummer 1 op de ranglijst van de derde Divisie Zondag.

 

Quick’20 speelde op 20 november 2016 thuis tegen De Dijk, dat toen ook al bovenaan stond. Thuis hield Quick het tot de laatste 5 minuten op 0-0, maar daarna maakte de Dijk goed gebruik van de geboden ruimte en scoorde nog 3 maal. De overwinning werd groots gevierd in de kantine van Quick en de terugreis zal aangenaam zijn geweest.

 

Inmiddels is de stand op de ranglijst bovenin wel wat veranderd. De Dijk begon 2017 met een gelijkspel bij OFC, waarna 2 overwinningen volgden, terwijl de laatste 2 wedstrijden werden verloren. Thuis van Westlandia en uit bij Juliana’31. Gevolg is dat de voorsprong op de huidige nummer 2 Westlandia is geslonken tot 1 punt.

Westlandia stond ooit 10 punten achter op de Dijk en heeft de laatste 15 wedstrijden niet meer verloren, er werd 13 keer gewonnen en 2 maal gelijk gespeeld. Quick’20 speelde in Naaldwijk in een prima pot gelijk met 2-2 en daarna wonnen de Naaldwijkers weer 7 keer achtereen.

 

Quick’20 heeft alle vertrouwen in een goed resultaat in Amsterdam. In 2017 werd gestart met een nederlaag bij Juliana’31 en daarna werd er gewonnen bij OJC Rosmalen en OFC. Die laatste overwinning gaf een week voor de Carnaval veel vertrouwen op een goed vervolg erna. Quick speelt in 2017 haar 4e wedstrijd en ook voor de 4e keer uit, omdat er 3 thuiswedstrijden werden afgelast vanwege de sneeuwval in Twente.

 

Tegen voetballende ploegen geven we goed partij en ook met één vervanger achterin moet de aanvalslinie van de tegenstander, met Dennis Kaars voorin, kunnen worden gestopt. Quick’20 zal waardig tegenstand bieden aan het spel van de koploper, die vast wil laten zien dat ze terecht bovenaan staan en dat ze die positie vast willen vasthouden tot en met het einde van dit seizoen, zodat de beoogde doelstelling wordt gehaald, nl. promotie naar de Tweede Divisie.

 

De Dijk heeft ervaring genoeg om niet in paniek te komen na 2 nederlagen en voor Quick’20 moet het prettig zijn te voetballen zonder enige druk. Tot nu doet het team het ver boven verwachting en laat ons ook a.s. zondag weer juichen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube