Nieuws

JO17-4 start de voorjaarscompetitie met nederlaag

zaterdag 18 februari 2017 - Jeugd


Zaterdag 18 februari 2017

Quick’20 JO17-4 verliest de eerste competitiewedstrijd van een zeer sportief en leuk voetballend BSC Unisson JO17-1 met 3-4 (1-1). In een wedstrijd waar een gelijksspel op zijn plaats geweest zou zijn, trok Quick’20 helaas aan het kortste eind.

Op een zonnig Sportpark Vondersweijde begint Quick’20 prima aan de wedstrijd. Na acht minuten is de eerste kans voor Victor, die na een geweldige cross pass van Huub net naast schiet. Na een klein kwartier komt Quick’20 door een eigen goal van BSC Unisson op 1-0. Een voorzet van Amanuél wordt door de verdediger van BSC onfortuinlijk achter zijn eigen keeper gekopt.

Naarmate de eerste helft tegen het einde loopt krijgt BSC Unisson meer grip op de wedstrijd en dwingt het wat kansen af. Nadat er een duel in de as wordt verloren door Ivo, komt BSC Unission na een hele knappe 1-2 combinatie op 1-1. Op dat moment een terechte tussenstand.

Met Thijs N voor Joost en Bastijn voor de moegestreden Sep start Quick’20 de tweede helft met een geweldige kans voor Victor. Na een pass van Nick kapt hij zijn directe tegenstander uit en het schot dat volgt kan door de keeper maar net naast getikt worden.

Niet veel later verdient Quick’20 een vrije trap net buiten het zestienmetergebied na een overtreding op Victor. BSC Unisson kan de vrije trap die volgt met flipperkast voetbal wegwerken.

Na een kwartier in de tweede helft komt de bal op de stip te liggen. Na een goede en razendsnelle omschakeling komt BSC Unisson er goed uit en lukt het Huub helaas niet om de spits zonder overtreding af te stoppen. De toegekende penalty word feilloos binnen geschoten 1-2.

Quick’20 is het na de 1-2 achterstand even kwijt en in plaats van combinatievoetbal te spelen wordt er te veel gelopen of de bal blind naar voren geschoten. Tien minuten na de 1-2 zet Victor de 2-2 op het scorebord. Na prima combinatiespel komt de bal bij Victor terecht, die hem prachtig binnen schiet. Niet veel later valt de 2-3 voor BSC Unisson. De bal komt ongelukkig via de kluts bij de rechtsbuiten terecht, die de bal makkelijk in het doel schuift.

Bijna direct vanaf de aftrap denkt heel Quick’20 dat Victor de 3-3 gemaakt heeft, maar helaas voor ons word het doelpunt geannuleerd wegens vermeend buitenspel. Quick’20 blijft het wel proberen, maar de 3-3 wil maar niet vallen. Als via een goed uitgevoerde counter de 2-4 valt is het uitzicht op een gelijkspel wel verdwenen.

Quick’20 toont ondanks deze tegenslag wel karakter en komt vlak voor tijd door Victor op 3-4. Helaas lukt het niet meer om de gelijkmaker te maken en is de nederlaag een feit.

Samenvattend: Quick’20 speelde een prima wedstrijd, maar door een uiterst efficiënt BSC Unisson was een nederlaag niet te voorkomen. Wij bedanken Amanuél, Bastijn & Tim dat zij met ons mee wilden doen

Volgend weekend is er geen wedstrijd i.v.m. carnaval. 4 maart staat de wedstrijd tegen koploper Rood Zwart JO17-2 in Delden op het programma. Aanvang 11.15

 

Man van de wedstrijd: Victor

 

Opstelling: Jord, Benk, Ivo, Huub, Sep (Bastijn), Joost (Thijs N), Tim, Koen, Amanuél, Nick, Victor

1-0         e.d. Speler BSC Unisson
1-1         Speler BSC Unisson
1-2         Speler BSC Unisson (Penalty)
2-2         Victor (Tim)
2-3         Speler BSC Unisson
2-4         Speler BSC Unisson
3-4         Victor (Benk)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube