Nieuws

Quick’20 JO13-1 knalt door!

donderdag 9 februari 2017 - Jeugd


Quick ’20 Jo13-1 heeft na de 3 punten van vorige week, opnieuw 3 punten binnen weten te slepen. In één van de betere wedstrijden van het seizoen, werd er overtuigend gewonnen van Flevo Boys Jo13-1. De eindstand bleef steken op 3-0, door doelpunten van Ties Olde Dubbelink, Wes de Louw en Luke Blokhuis.
Door de overwinning gaan de Oldenzalers op de ranglijst voorbij aan FC Groningen Jo13-2 en bezetten nu de 5e plaats! Een klasse teamprestatie die voor de Oldenzaalse ploeg smaakt naar meer!

Voorafgaand aan de wedstrijd van vandaag, weten we dat het een erg belangrijke wedstrijd kan worden vandaag. Je kan behoorlijk weglopen van de onderste 3 plekken op de ranglijst en tevens verder omhoog kijken richting een 5e plaats op de ranglijst. De warming-up oogt fel en gemotiveerd en vol vertrouwen gaan we het veld op! We hebben er zin in!

De eerste helft is er één die enigszins heen en weer gaat, maar daarbij zijn de gevaarlijkste moment wel voor ons. Via snelle combinaties proberen we voetballend voor de keeper te komen. Dit levert veel gevaar op voor de goal van Flevo Boys. De eerste kans voor Ties Olde Dubbelink, die via de rechterkant diep wordt gestuurd, gaat nog mis, echter de volgende kans is raak! Na een kleine 20 minuten zorgt hij voor een 1-0 voorsprong, na een assist op maat van Stan Kamphuis. Gezien de goede organisatie die er tegenwoordig staat, gaan we met vertrouwen richting 3 punten.
In het vervolg van de eerste helft blijven we gevaarlijk, echter we komen door een onoplettendheid achterin, toch nog een keer goed weg. Gelukkig zoeken we met een 1-0 voorsprong de kleedkamer op.

In de rust is er een tactische omzetting. Een omzetting die zo enorm goed uitpakt, dat het voetballen van Flevo Boys vrijwel compleet onmogelijk wordt gemaakt gedurende de tweede helft. Met een enorme dosis power en veel korte combinaties verhogen we de druk op Flevo Boys. Het gevolg is een van de betere helften van het seizoen. Dit resulteert in de 40e minuut in een knappe 2-0 van Wes de Louw, die op aangeven van Luca Steenbeeke, knap raak kopt. 2-0, wedstrijd bijna in de pocket, doorgaan om “de nul” te houden. Enkele minuten later volgt de eerste kers op de taart; een geweldige goal van Luke Blokhuis! Hij werkt de bal van ongeveer 30 meter in de goal door de bal strak onder de lat te plaatsen. De eindstand wordt op deze manier bepaald op 3-0. Een tweede kers op de taart is dat we voor het eerst dit seizoen “de nul” houden. De eerste keer dit seizoen, een belangrijke ontwikkeling om wedstrijden te blijven winnen.

Een wedstrijd die de ploeg een enorme dosis vertrouwen lijkt te geven. We stijgen naar de 5e plaats op de ranglijst en kijken uit naar de wedstrijd van volgende week. Dan spelen we in Leeuwarden, tegen Cambuur Leeuwarden! Een mooie pot, dus borst vooruit en kijken wat er te halen valt!

Doelpunten;
​19′ – 1-0 – Ties Olde Dubbelink (Stan Kamphuis)
40′ – 2-0 – Wes de Louw (Luca Steenbeeke)
44′ – 3-0 – Luke Blokhuis

 

Doelpunten;
http://quick20d1.weebly.com/quick-20—flevo-boys-04-02-2017.html

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube