Nieuws

JUMBO “Sparen voor je sportvereniging”-actie

woensdag 8 februari 2017 - Algemeen


Elke sportvereniging kan wel een steuntje in de rug gebruiken. Daarom stelt Jumbo voor deze ‘Sparen voor je Sportvereniging’-actie onder de deelnemende verenigingen, per regio, een te verdelen budget beschikbaar. Jumbo Kuipers en Jumbo De Driehoek bedankt voor het aandragen van onze vereniging!

Hoe kan ik sparen voor Quick’20?

Vanaf aanstaande woensdag (8 februari) ontvang je bij iedere € 10,- een sportpunt met een unieke code. Op www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl/voetbalvereniging-quick-20 kun je heel eenvoudig jouw punten toewijzen aan Quick’20. Je kunt hier ook zien welke spaardoelen wij hebben gekozen (zie ook foto’s hiernaast). Help jij mee onze spaardoelen te realiseren?

Hoe meer punten wij verzamelen, hoe groter het bedrag dat wij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen. Aan het einde van de actie wordt per regio het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen punten. De hoogte van het bedrag per regio wordt gebaseerd op het aantal verenigingen in die regio.

Vind je het omslachtig de punten via de computer te moeten verwerken, dan kun je er ook voor kiezen om je spaarpunten te deponeren in de zogenaamde dropbox bij Jumbo Kuipers, Jumbo De Driehoek of bij Quick’20. Deze punten zullen dan door het Secretariaat worden verwerkt.

Spaar je mee? Alvast bedankt!

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube