Nieuws

Quick’20 O15 erg dicht bij stunt tegen De Graafschap O15

maandag 6 februari 2017 - Jeugd


Quick’20 O15 moest afgelopen ‘zondag’ 5-02-2017 aantreden tegen de leeftijdsgenoten van De Graafschap. De thuiswedstrijd was met 0-3 verloren en we wisten dus ook dat het lastig zou gaan worden.

De eerste helft begon en de intenties waren duidelijk. De Graafschap zocht de aanval en Quick’20 kon niet meer dan achterover leunen en gokken op de counter. Dat deden we erg goed en we bleven de eerste helft makkelijk overeind. Op een paar afstandschoten na werd De Graafschap niet gevaarlijk. De enige mogelijkheid van ons werd afgevlagd door de grensrechter van De Graafschap terwijl Jord van eigen helft startte. Een onterechte beslissing die de scheidsrechter nam.

In de rust aangegeven dat we pas halverwege waren maar dat we organisatorisch toch erg goed stonden en er voor de tegenstander geen doorkomen aan was. We moeten goed starten in de tweede helft en zorgen dat we compact blijven staan.

Dat gebeurde ook in de tweede helft. Zonder zelf kansen af te dwingen dwongen we De Graafschap tot wanhoop. De irritatie nam toe bij de gastheren en dat was onze eigen verdienste. Bij een vermeende strafschop voor De Graafschap schold hun speler de scheidsrechter uit maar die beoordeelde dit niet met de juiste kaart, sterker nog: hij gaf niets. Laat die speler nu 5 minuten later wel geel krijgen en in de 72ste minuut de winnende goal maken.. Extra zuur was dat voor ons. Thijmen viel aan het einde van de wedstrijd nog geblesseerd uit en dit was erg jammer.

Nadien heerste er toch teleurstelling. Zo dicht bij een punt en uiteindelijk met lege handen huiswaarts keren is erg zonde. Toch heerste er bij mij de trots. Dat wij het een BVO ploeg zo moeilijk maken en dat ze het doelpunt vierden alsof ze kampioen waren geworden. Dat was tekenend voor deze wedstrijd. Waar we vorige week weg gespeeld werden (tegen een veel betere ploeg dan De Graafschap) deden we het nu geweldig. Een compliment voor alle spelers.

Man of the match: het team

Scoreverloop:

72’ 1-0

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube