Nieuws

Talenten Quick’20 op stage FC Emmen

woensdag 25 januari 2017 - 1e selectie


Het is een logisch gevolg van het opleidingsbeleid en de positie van Quick’20. Vooral in de derde divisie liggen alle profclubs op de loer om talenten bij de clubs weg te kapen. Maar dat weten we en is ook beleid van de vereniging; het opleiden van spelers naar het hoogste niveau. Dat BVO’s daar dankbaar gebruik van maken is evident maar goed voor de speler en ook voor Quick’20.

Op 7,8 en 12 t/m 15 februari  lopen Ryan Snelders(23) en Rens van Benthem (23) stage bij FC Emmen, op dit moment 13de in de Jupiler League. Voor beide spelers een spannend moment in hun voetbalcarrière. Het betekent misschien een entree in het betaalde voetbal en wie weet wat dar nog uit voorkomt.  We wensen dan ook beide spelers alle succes in hun proefperiode.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube