Nieuws

Teambuilding JO19-6

maandag 23 januari 2017 - Jeugd


Zaterdag 20-01-2017

“Per fiets verzamelen om 12.45 uur bij Vondesweijde met sportkleren aan en schone kleren mee, er is gelegenheid tot douchen”, zo luidde de uitnodiging via de app voor een teambuildingsdag voor quick’20 JO19-6.

En daar werd gehoor aangegeven.

Met dertien man en 2 trainers vertrokken we richting Hulsbeek, hier werden we op het Outdoor challenge park opgewacht door Niels.

Niels vertelde ons wat de bedoeling zou zijn deze dag.

Op een Kickbike, een soort step met outdoor wielen, moest er een parcours worden afgelegd om het Hulsbeek heen. Vanwege de ijsresten werden crosspaden gemeden maar ook op de gekozen route kon je de energie goed kwijt volgens de deelnemers.

Bij terugkomst was het verzamelen in de warme accommodatie waar even werd bijgetankt voor het volgende onderdeel.

In teamverband moesten diverse hindernissen worden genomen van het survival parcours. Er werden tijden gesteld waarbinnen de proeven moesten worden gehaald. Voor het bevorderen van het teamgedrag mochten de jongens elkaar helpen, als de target maar gehaald werd. En die werd gehaald, glansrijk binnen de gestelde tijden. Moe maar voldaan sprongen de heren na afloop in de douche waarbij de proefbekwaamheid van de deelnemers nog ééns goed onder de loep werd genomen.

Fris gedoucht en goed gemutst sprongen we weer op de fiets naar de volgende locatie voor een afsluitend hapje en drankje. Hierbij sloten ook de beide leiders van ons team aan. Gezamenlijk werd er teruggefietst en teruggekeken op een fantastische middag die zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Klik hier voor de foto’s

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube