Nieuws

Quick’20 heeft complete offday en verliest met 5-2 bij Juliana’31

maandag 23 januari 2017 - 1e selectie


Het kan een keer gebeuren, maar op deze wijze was het een zeer onplezierige verrassing. Quick begon gehavend aan de wedstrijd, want doelman Felix van Berkel bleef ziek thuis en Ryan Snelders raakte donderdag op de training zodanig geblesseerd dat hij niet tijdig hersteld was om mee te spelen.

Al na 1 minuut kwam Quick’20 op een 0-1 voorsprong toen linksback Tim Zwienenberg vanaf de hoek van het 16 metergebied de bal prachtig bovenin de kruising schoot. Tijd om het thuisfront over de snelle treffer te informeren was er niet, want één minuut later maakte Juliana al de gelijkmaker. Daarna was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Quick’20, dat het spoor volledig bijster was. Geklungel in de achterhoede, linies die niet op elkaar aansloten, het was kommer en kwel bij Quick.

Na de 1-1 ging Juliana op zoek naar meer en na een kwartier stond het 3-1 voor de thuisploeg, die in de eerste helft 5 mogelijkheden had op een doelpunt en daarmee zeer effectief omging door liefst 4x te scoren, ruststand 4-1.

Na rust probeerde Quick het tij enigszins te keren en dat leek te lukken in de 55e minuut toen in eerste instantie de 4-2 leek te vallen, maar de assistent-scheidsrechter onterecht vlagde voor buitenspel. De vermeende doelpuntenmaker stond zeker geen buitenspel, wel een andere speler en dan zou het toch een geldig doelpunt moeten zijn, omdat die op dat moment niet actief meedeed aan het spel.

Nu was het geloof helemaal weg bij Quick en domineerde Juliana de rest van de wedstrijd. In de tweede helft waren er legio kansen voor de ploeg uit Malden, maar gelukkig voor Quick werd daaruit alleen in de 62e minuut de 5-1 gescoord.

Quick’20 deed in de 87e minuut nog iets terug. Na een overtreding op Rens van Benthem werd de toegekende strafschop door hemzelf foutloos benut.

Elk seizoen maak je een hele slechte wedstrijd mee met een ruime nederlaag, laten we hopen dat we die nu voor dit seizoen gehad hebben. Een wedstrijd om van Quick kant gauw te vergeten en we weten wat de jongens kunnen dus blijft er alle vertrouwen in een verder succesvol verloop van dit seizoen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube