Nieuws

Met Quick’20 naar FC Twente-sc Heerenveen

woensdag 18 januari 2017 - Algemeen


Beste Quick’20-leden,

op zaterdag 18 februari speelt FC Twente om 18:30 uur in De Grolsch Veste tegen sc Heerenveen. Ook dit jaar zijn wij door FC Twente benaderd om deel te nemen aan een speciale actie rond deze wedstrijd (ook voor ouders, familie en vrienden!). FC Twente heeft speciaal voor Quick’20 een vak gereserveerd. Voor slechts € 15,- (exclusief vervoer) beleef jij samen met je clubgenoten deze mooie wedstrijd.

Voor € 15,- krijg jij:
– toegang tot de wedstrijd FC Twente – sc Heerenveen
– je maakt automatisch kans op wedstrijdtickets voor je hele team bij FC Twente – PSV (6 april)

Quick’20 ontvangt:
– per aanmelding € 2,00 voor in de clubkas
– per 10 verkochte kaarten een Derbystar bal (t.w.v. € 24,99)

Aanmelden kan tot en met zaterdag 11 februari met het aanmeldformulier (inleveren en direct gepast betalen bij Desiree Broekman). In ons clubgebouw ligt een stapel inschrijfformulieren. Vergeet niet aan te geven (indien van toepassing) bij welk team je wilt zitten. Dit is belangrijk bij het verdelen van de kaarten. De informatie zal ook per mail worden verstuurd.

Special Price busvervoer via Brookhuis Busreizen
Voor € 5,00 p.p. kun je met de bus mee naar De Grolsch Veste… en terug uiteraard. Wil je dit, geef dit dan ook aan op het aanmeldformulier. Ook hier dient van tevoren voor te worden betaald.

Kijk voor meer informatie op www.fctwente.nl/quick20 of neem contact op met Desiree Broekman, Secretariaat, tel: 0541-53.18.44.

De kaarten kunnen vrijdag 17 en zaterdag 18 februari tussen 10.00 en 12.00 uur worden opgehaald bij het Secretariaat van Quick’20.

Vorig jaar waren wij met 275 personen aanwezig en dit aantal willen wij graag overtreffen. Ga je mee?

Met sportieve groet,
Desiree Broekman
Secretariaat

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube