Nieuws

Geslaagde Nieuwjaarslunch Quick’20

maandag 16 januari 2017 - Algemeen


Hoewel de wedstrijd Quick’20 – VV Dongen in verband met de sneeuw niet doorging, was er een mooie grote opkomst bij de Nieuwjaarslunch van Quick’20 en Quick Business. Leden, Ereleden, vrijwilligers, sponsoren en leden van Quick Business kwamen bij elkaar voor een nieuwjaarswens en een heerlijke lunch.

Voorzitter Gerard Heskamp keek terug op een heel geslaagd 2016 en keek vooruit naar een aantal grote uitdagingen. O.a. de discussie over de contracten vanuit de licentiecommissie en de ‘verbouwing’ van het hoofdveld zijn de grotere uitdagingen.

Mark Arends, Quick Business, riep iedereen op om mee te denken om Quick Business weer verder te laten groeien. Op naar de 100 leden en op naar een mooie jubileumreis naar Swansea.

Burgemeester Theo Schouten gaf aan trotst te zijn op de uitstraling en de rol van Quick’20 middenin de samenleving. De gemeente werkt in ieder geval graag mee aan de verdere ontwikkeling.

EN tot slot presenteerde Engelbert Heideman de nieuwe Jubileumcommissie 2020 die zich gaat storten op alles rondom het jubileumjaar 2020.

Foto’s Robert Molnar klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube