Nieuws

Milk Boarding Toernooi

maandag 9 januari 2017 - Jeugd


Zondag 9 januari heeft Quick JO11-4 meegedaan aan het Milk-boardingtoernooi in Groningen. Een mooie activiteit voor de jongens in de koude wintermaanden. Het was een eindje rijden, maar het bleek absoluut de moeite waard. Het is een perfect georganiseerd toernooi voor diverse jeugdcategorieën en iedereen speelt tegen teams uit zijn “eigen klasse”. Tijdens de wedstrijden blijft de bal blijft continu in het veld, dus het is een zeer intensief spelletje.

 

De eerste 2 wedstrijden was het voor Quick even aftasten. De jongens moesten duidelijk wennen aan het boardingvoetbal. Slidings werden meteen bestraft met een gele kaart (2 minuten er uit) en dat overkwam ons 2 keer. Een goede les. Het gebruik van de boarding hadden ze snel in de smiezen. Daar werd goed gebruik van gemaakt.

 

Tegen voor ons onbekende tegenstanders als FC Assen, LAC Frisia, GVAV, WVV en HOC werden alle 5 de poulewedstrijden redelijk overtuigend gewonnen. De halve finale werd gespeeld tegen Be Quick 1887, waarin we heel goed speelden en met 6-1 wonnen. De finale was bereikt!

Tegenstander was Leovardia uit Leeuwarden. Onder de klanken van de Champions League-hymne mochten de jongens het veld betreden. Een leuke belevenis. De finale was hoogstaand en heel spannend. We kwamen 2 keer op voorsprong, maar verloren hem toch met 2-3. De teleurstelling was groot bij de jongens, maar ze hebben een toptoernooi gespeeld.

 

Door de organisatie werd “rots in de branding” Joep uitgeroepen tot beste verdediger van het toernooi. Onze andere “rots” Morten moet een goede 2e zijn geweest. Wat ons betreft had Lars uitgeroepen moeten worden tot beste keeper van het toernooi en helaas voor Kjel was er geen prijs voor topscorer van het toernooi. Die was anders zeker voor hem geweest. En de rest van het team had ook zomaar in het “dream team” opgenomen kunnen worden. Allemaal hebben ze prima gespeeld!

 

De komende zaterdagen spelen we de nodige oefenwedstrijden en gaan we ons opmaken voor de voorjaarscompetitie, waar we hopen een rol in de top van de 2e klasse 17 te kunnen spelen.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube