Nieuws

Licentiecommissie KNVB komt met voorgenomen besluit-3 punten in mindering en boete

donderdag 15 december 2016 - Algemeen


Vanuit de vereniging en het bestuur hebben we een duidelijk standpunt ingenomen en werken wij bij Quick’20 niet met contractspelers in de 3de divisie.

Recent hebben wij de zelfscan van de KNVB over de licentie-eisen hierover ingevuld en ingeleverd. Op 14 december hebben wij bijgevoegde brief ontvangen van de licentiecommissie van de KNVB.

In deze brief wordt medegedeeld dat er een voorgenomen besluit is genomen om Quick’20 3 punten in mindering te brengen en een boete op te leggen voor het niet voldoen aan de licentie-eisen met betrekking tot het minimale aantal contractspelers voor de 3de Divisie en het nog niet aanleveren van een document. Dit document betreft de jaarrekening die afgestemd met de KNVB na de ALV inclusief goedkeuring is ingeleverd. Zoals jullie kunnen lezen krijgen we tot 1 maart 2017 tijd om hier op te reageren cq aan te voldoen. Het spreekt voor zich dat wij hier alles aan zullen doen om dit te voorkomen.

Wij houden jullie uiteraard op de hoogte. Mochten er vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met Han van Benthem (secretaris) via secretaris@quick20.nl of bel met het secretariaat 0541-531844.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube