Nieuws

Quick’20 wint eenvoudig met 3-0 van Jong De Graafschap na 4 duels zonder zege

maandag 12 december 2016 - 1e selectie


De hatelijke nul verdween van het scorebord in de 80e minuut door Luc Stolker die in de 80e minuut de 1-0 maakte. Een prachtige aanval werd na een voorzet van Taner Sen bekroond met een inzet bij de 1e paal.

Quick was al de hele wedstrijd op zoek naar een voorsprong en had daarvoor ook veel 100% kansen op een goal. In de 1e helft boden de beloften van De Graafschap nog wel enige tegenstand, de meeste aanvallen kwamen van de thuisclub. Quick’20 begon vanaf het beginsignaal in een hoog tempo en sneed geregeld met vloeiende combinaties door de defensie van de tegenstander. Tim Zwienenberg kwam als linksback steeds goed mee en in de 25e minuut passeerde hij met links eerst 2 tegenstanders om daarna met rechts de bal te kappen en met een curve net naast het doel te schieten. In de 27e minuut had Jeroen Visscher ook een goede kans om te scoren, maar hij haalde te laat uit. Na een misser van Ryan kreeg Jong De Graafschap in de 42e minuut een niet te missen kans, maar keeper Felix kwam goed uit zijn doel. Voor rust had Quick nog een paar goede kansen.

Na rust was het een en al Quick’20 dat voetbalde. De tegenstander kwam er niet meer aan te pas. De bal werd goed rond gespeeld, maar Quick was niet dwingend genoeg. Wel werd er geduldig gewacht op een doelpunt, ook al waren er meerdere scoringskansen. In de 65e minuut werd een speler van Jong De Graafschap van het veld gezonden na een overtreding op Rens van Benthem. Quick oefende steeds meer druk uit en in de 80e minuut scoorde Luc de 1-0. Een gouden wissel van trainer René Nijhuis zorgde ervoor dat invaller Melvin Degenaar tweemaal uit mooie voorzetten met het hoofd de 2-0 en 3-0 scoorde in de 85e en 88e minuut.

Over de hele wedstrijd gezien waren Taner Sen en Sergio Babb de uitblinkers bij Quick en speelde Quick collectief weer sterk en is dit resultaat een mooie opsteker voor de streekderby volgende week uit bij HSC’21. Die ploeg is aan een goede serie bezig met uit de laatste 4 wedstrijden 4 overwinningen.

Quick is gewaarschuwd, maar als het niveau van de laatste 2 wedstrijden wordt gecontinueerd dan hoeven we voor geen enkele tegenstander bang te zijn

 

Foto’s Robert Molnar Klik hier

Reactie Rene Nijhuis op Quick’20 – De Graafschap 2 Klik hier

Quick TV Samenvatting Quick ’20 – Jong De Graafschap Klik hier

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube