Nieuws

JO15-4 Kampioen

maandag 12 december 2016 - Jeugd


Op zaterdag 10 december heeft JO15-4 op de laatste speelronde van de najaarscompetitie alsnog de kampioenstitel behaald. De jongens hadden nog 1 punt nodig en na een spannende wedstrijd tegen ATC ’65 stond uiteindelijk een prima 1 – 1 op het bord.

JO15-4 is een “nieuw” elftal, samengesteld op basis van selectiewedstrijden gehouden kort voor de zomervakantie van 2016. Het seizoen is vervolgens gestart in augustus bij het Outdoor Challenge Park op het Hulsbeek, alwaar de eerste team bijeenkomst is gehouden alsmede de eerste trainingen zijn gestart. Het is dus mooi om te zien waartoe dit heeft geleid. Alle hulde dus voor de jongens, ze hebben deze titel helemaal zelf verdiend. De mooiste reacties kwamen van de tegenstanders, die hen nadien vaak de complimenten gaven voor het vertoonde spel.

Na een valse start (een verloren 1ste wedstrijd) heeft het team het echter goed opgepakt en stapje voor stapje de weg omhoog gevonden. Het gehele seizoen was het team in staat de koplopers van de ranglijst op de voet te volgen, doch bleef het heel slim mooi een beetje onder de radar ;-). Dit tot aan de laatste wedstrijden, toen één voor één de laatste nog voor titel meedingende koplopers Sparta E. en BWO op bezoek kwamen en eveneens één voor één na een rechtstreeks duel beduusd weer huiswaarts trokken. Helmaal niets, helemaal niets, helemaal niets in Enschede en Hengelooooooo……. 🙂

Met nog een laatste (inhaal) wedstrijd te gaan op 10 december was echter minimaal nog een punt nodig om de titel binnen te slepen. Na het laatste fluitsignaal was er nog lang het ongeloof op de gezichten van de jongens te lezen dat het was gelukt. Maar langzamerhand drong het door dat het toch echt waar was. De kampioens-foto alsmede de officiële huldiging in de kantine door de voorzitter van de Jeugdcommissie waren voor de jongens dan ook mooie momenten.

Hierbij dus nogmaals de felicitaties voor:
Jake Alferink, Mart van Mook, Sep Slebos, Twan Demmer, Jurre Schulten, Wes Segerink, Daan Swaders, Wouter Slaghekke, Bram Christenhusz, Pim Kemna, Stijn Veldhuis, Joep Oge, Lars Postma, Noah Smits en Mick van de Zande.

Mannen van JO15-4, Goed gedaan !!!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube