Nieuws

Quick’20 kruist zondag de degens met Jong De Graafschap

vrijdag 9 december 2016 - 1e selectie


De selectie van Jong De Graafschap bestaat uit 13 spelers en heeft een gemiddelde leeftijd van bijna 19 jaar. Bij de selectie zitten 2 bekende namen met verdediger Koen Huntelaar en middenvelder Jurre Vreman, allebei 18 jaar. Koen is een neef van Nederlands International Klaas Jan Huntelaar. Jurre is de zoon van Jan Vreman, de voormalig hoofdcoach van De Graafschap.

Alle thuiswedstrijden van de Beloften van De Graafschap worden op zondag gespeeld om 14.30 uur op sportpark De Buitenham in Varsselder en er wordt evenals De Graafschap 1 getraind op de accommodatie van SVDW in Doetinchem.

Trainer van de Beloften is Richard Roelofsen, ex-profvoetballer. In een interview na 8 wedstrijden op 5 oktober zei hij o.a, dat hij heel content is met de opzet van de Derde Divisie. Zijn jonge team speelde voorheen tegen dezelfde leeftijdsgenoten, nu zijn veel ervaren en oudere spelers uit de voormalige Topklasse de tegenstander. “Het niveau van de tegenstanders is goed. Het is niet zo dat we worden weggespeeld, maar het is ook niet zo we heel makkelijk wedstrijden winnen”.

Jong De Graafschap heeft 18 punten uit 15 duels (De 2e helft van de op zaterdag 26 november wegens dichte mist gestaakte uitwedstrijd bij Jong Achilles’29 wordt a.s. woensdag 14 december om 14.30 uur gespeeld bij een ruststand van 1-1)

 

Quick’20 heeft 27 punten uit 16 duels.

Op de site van Jong De Graafschap staat o.a. dat “de eerstvolgende tegenstander Quick’20 op de 6e plek staat in de Derde Divisie met 27 punten, maar dat er uit de afgelopen 4 wedstrijden één punt werd gehaald”.

Quick’20 wil zondag laten zien dat het prachtige spel bij Westlandia een voorbode is voor de resultaten in de komende 2 wedstrijden tegen de Beloften van De Graafschap en tegen HSC’21 uit. En dan wel in die zin dat er na 5 duels zonder overwinning eindelijk weer wordt gewonnen. De jongens hoeven er niet meer wakker van te liggen wie hun trainer wordt na dit seizoen. De opvolger is inmiddels bekend. De verwachting is dat de spelers weer het niveau halen uit de glorierijke periode in de Derde Divisie en dat ze voor de rest van dit seizoen door het vuur gaan voor de huidige trainer. Als dat gebeurt komen de doelpunten en punten wel weer.

_______________________________________________________________________________

De samenstelling van het arbitrale trio is:                                                                      

Scheidsrechter: de heer   P. van der Pol

Ass. Scheidsrechters: de heren K. Bodde en A.H. van Rijnsbergen

_______________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube