Nieuws

Quick’20 op bezoek bij Westlandia op zondag 4 december om 14.00 uur

zondag 4 december 2016 - 1e selectie


KVV Quick’20 gaat naar RKVV Westlandia. Bij Quick stond vroeger ook de R voor de naam. Westlandia heet officieel nog steeds de Rooms Katholieke Voetbalvereniging en komt uit Naaldwijk, de hoofdstad van de gemeente Westland, die vooral bekend is van de glastuinbouw. Naaldwijk ligt plm. 215 Km van Oldenzaal en ligt dichtbij Hoek van Holland.

Westlandia speelt met 12 Seniorenteams en 2 Damesteams op zaterdag. Zaterdag 1 speelt in de 1e klasse, hetzelfde niveau waarop ook onze zustervereniging vv De Esch uitkomt. Westlandia heeft 3 Zondag Seniorenteams en 1 Veteranenteam. Het aantal jeugdteams is ruim 40. De mooie accommodatie heeft 6 velden, waarvan 4 kunstgras is.

Westlandia Zondag 1 werd afgelopen seizoen zeer overtuigend kampioen van de Hoofdklasse A met liefst 65 punten uit 26 duels, 10 punten voor op nr. 2 De Dijk, de huidige koploper in de Derde Divisie! De ploeg uit Naaldwijk haalde in de eerste 8 competitiewedstrijden 11 punten, maar door een ijzersterke serie van 19 uit 7 staat Westlandia thans op de 2e plaats met 30 punten. Quick’20 heeft 4 punten minder en staat op de 5e plaats.

Het verhaal van Quick’20 is dat uit de eerste 4 wedstrijden 4 punten werden behaald, gevolgd door een reeks van 8 wedstrijden, waarin 7 x werd gewonnen en die werd afgesloten met een gelijkspel. Daarna incasseerde Quick’20 3 nederlagen op rij, eerst uit bij Hercules, daarna thuis tegen De Dijk en afgelopen zondag thuis tegen UDI’19, een wedstrijd die gauw moet worden vergeten.

Quick’20 beleeft nu een mindere periode en het wordt tijd dat er weer 1 of 3 punten aan het totaal worden toegevoegd. Tegen Westlandia zal dat moeilijk worden, dat team is in “the winning mood” en de speelwijze van Quick is uitgebreid geanalyseerd.

Quick wil vast laten zien dat het nog steeds het goede niveauuit de bekende serie van 8kan halen en zal er zo voor zorgen dat we weer kunnen juichen en een prettige terugreis hebben.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube