Nieuws

Quick’20 JO9-1 sluit najaarscompetitie goed af met 2x winst!

zaterdag 3 december 2016 - Jeugd


In de laatste 2 wedstrijden van de competitie heeft Quick’20 JO9-1 het seizoen goed afgesloten. Kampioenschap zijn de jongens helaas misgelopen, maar van beide koplopers werd verdiend gewonnen.

In eerste instantie werd er uit gewonnen bij NEO met 0-1. Een spannende wedstrijd, waarbij het op en neer ging, maar op basis van vooral de eerste helft een verdiende winst opleverde. Veel strijd met goede individuele acties en samenwerkingen vormden de basis. De goal was dan ook een kers op de taart.

De week erop is er thuis gespeeld tegen Stevo en ook gewonnen. Ook hier was er wederom een zeer sterke eerste helft. De koploper kwam hier niet van eigen helft af en Quick’20 speelde sterk op de aanval met doelpunten als beloning. Bij rust stond het al 3-0. De tweede helft was wat minder, maar de winst bleef in Oldenzaal.

Er kan gekeken worden op een sterke ontwikkeling van ieder individu om positief te kijken naar de tweede seizoenshelft. Het team is gedreven om hier nog beter te presteren.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube