Nieuws

Voor het eerst mooi weer bij ATC…

vrijdag 2 december 2016 - Senioren


Na de verloren wedstrijd ( 3-5 ) van vorige week tegen MVV’29 begonnen we vandaag weer met een schone lei. 

Nadat zo’n beetje iedereen verkeerd was gereden (Het is ook erg lastig ) kwamen we aan op het sportpark. Als we bij ATC spelen zit het weer ons nooit mee. Behalve vandaag, zelfs de zon kwam nog even kijken.

Trainer ‘de kater himself’ Thijs kwam in de kleedkamer de opstelling melden en vertelde nog het een en ander wat hij van ons verwachtte. Een goed begin is het halve werk maar een goed begin is maar de helft. 

Nadat wij onze warming up klaar hadden konden we beginnen met de wedstrijd. ATC begon scherp en had dan ook gelijk wat kansen. Deze kansen werden goed gestopt door onze keep Kirsten. Maar ook wij wilden graag scoren en hadden de nodige kansen. Tessa had een erg grote kans maar schoot deze jammer genoeg hoog over. We lieten zien dat we het konden en maakten mooie combinaties. ATC daar in tegen maakte een kans wel af. 1-0. Maar kom op, de wedstrijd is nog lang! Rond de 30e minuut krijgt Jennie de bal van Tessa. Ze schiet de bal van net buiten de 16 meter in de verre hoek. GOAL! Kom op dames. Wij kunnen dit ook! 

In de 40e minuut zet ATC vanaf de linkerkant de bal voor. Meebuis schiet m weg alleen komt de bal vreemd op haar voet. Eigen ( erg mooi) doelpunt waarbij keepie Kirsten kansloos was. ATC viert alsof ze het doelpunt zelf hebben gemaakt maar een bedankje naar Meebuis kon er niet vanaf.. 

In de rust sprak Thijs ons toe dat de 2-1 achterstand nog zeker geen drama was en dat hij ook zeker niet ontevreden was over ons spel. We gingen positief de 2e helft in.

We beginnen de 2e helft goed en spelen vooruit. We krijgen kansen maar maken deze niet af. Inge veroorzaakt een penalty waarbij ATC deze erin schiet. 3-1.. Er zaten maar een paar minuten tussen waarna Yas naar de grond werd gehaald en ook wij een penalty kregen. Iedereen opzoek naar Aniek en Elke maar die zaten op de bank. Tessa nam dus de penal en schoot deze er mooi in. 3-2! Het kan nog steeds! We geven dan ook alle energie wat we nog hebben. Helaas zijn een paar van ons op het eind op en komt ATC er nog een paar keer langs waardoor ze 2 x kunnen scoren. 5-2… Jammer genoeg verliezen we deze pot. Thijs was nog niet eens ontevreden hoe we hebben gespeeld. Zoals we dan ook vaak zeggen tegen elkaar; We spelen geen eredivisie! Maar winnen was vandaag wel leuk geweest!

Aankomende zondag spelen we onze laatste wedstrijd voor de winterstop bij MVV’29 te Mariaparochie. Waar? Dat dorpje net voor Almelo, mocht je nog willen kijken! Hopelijk heeft Thijs dan ook weer zijn stem terug en horen we weer wie er ons coacht…

Eindstand;

ATC’65 VR1 vs. Quick’20 ZO VR1

5-2

Doelpunten door;

Jennie

Tessa

⚽️⚽️

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube