Nieuws

Quick’20 verliest voor 3e keer op rij en zakt naar 5e plaats

maandag 28 november 2016 - 1e selectie


Quick’20 speelde tegen UDI’19 de minste wedstrijd van dit seizoen. Er waren maar 2 spelers die hun normale niveau haalden en de rest was duidelijk zoekende, alleen jammer dat er met uitzondering van de eerste 10 minuten geen oplossing werd gevonden voor het matige spel.

Waaraan het ligt blijft altijd gissen, bovendien heeft dat geen zin want extra wedstrijdpunten worden er niet mee gehaald. Na de zeer goede reeks van 8 duels werd er 3 x achtereen geen punt behaald. Tegen Hercules uit was de nederlaag wel verdiend, maar zeer geflatteerd, thuis tegen De Dijk werd een gelijkspel in de laatste minuten verspeeld en tegen UDI’19 haalde het team niet het hoge niveau waaraan de supporters inmiddels gewend waren geraakt.

Op de site van UDI’19 lezen we het volgende:“De lange busreis huiswaarts zal erg gezellig zijn bij de Udenaren die voor velen verrassend maar dik verdiend vandaag de drie punten mee namen vanuit Oldenzaal. De gastheren kregen vandaag nauwelijks ruimte om te voetballen door een fel spelend UDI dat goed de duels in ging. Een sterk fluitende Brito Roque liet het spel lekker lopen en zorgde daarmee ook voor een wedstrijd met relatief weinig onderbrekingen. Door achterin nauwelijks iets weg te geven en voorin de nodige kansen te creëeren en tweemaal te scoren leverde deze wedstrijd dus drie fijne punten op”

Het was inderdaad een fel spelend UDI’19 met een scheidsrechter die het spel lekker liet lopen en naar de mening van uw verslaggever wel iets teveel toeliet, waar vooral Quick’20 last van had. Duidelijk is inmiddels dat de tegenstanders tegen Quick veel mensen achter de bal houden en defensief spelen, waarbij ook duidelijk werd dat UDI’19 over de hele wedstrijd 2x scoorde uit minimaal 4 doelrijpe kansen en Quick’20 hoogstens 2 echte kansen had. Quick zal uit een ander vaatje moeten tappen want de kracht van Quick is nu wel bekend bij de tegenstanders en door fel tegenspel en onze spits geen ruimte te bieden is het voor Quick nog moeilijk zich daartegen te wapenen..

Direct na rust viel in de 46e minuut de 0-1 en Quick was niet bij machte het tij te keren. Aan de inzet zal het niet hebben gelegen, wel ontbrak er eenheid in het team en ontbrak de goede eindpass en kon niemand het team over het dode punt helpen. In de 85e minuut scoorde UDI de 0-2 en toen leek het of Quick ineens meer snelheid en kracht in het spel bracht. Helaas was het toen te laat en kon invaller Tim Zwijnenberg met een schitterend afstandsschot van 20 meter de bal nog wel in de linkerbovenhoek plaatsen en de eindstand op 1-2 bepalen.

Uithuilen en opnieuw beginnen, want met Westlandia uit, Jong De Graafschap thuis en HSC’21 volgen 3 zware wedstrijden voor de winterstop. Westlandia is momenteel bezig aan een goede serie en HSC’21 heeft de laatste 2 wedstrijden gewonnen. Daaruit blijkt wel dat het moment dat je het afscheid van een trainer aankondigt niet alles zegt. Quick verloor daarna 3 duels, terwijl HSC er 2 won, daar is al wel een opvolger bekend.

Quick’20 kop op, het moet toch lukken weer in het goede wedstrijdritme te komen en punten te vergaren.

 

Foto’s door Robert Molnar

Audio

Video

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube