Nieuws

JO17-4 verliest laatste wedstrijd geflatteerd

zaterdag 26 november 2016 - Jeugd


Quick ’20 verliest geflatteerd en wordt 4e i.p.v. 3e.

Statistieken
Eindstand: 0-4
Ruststand: 0-0
Scheidsrechter: Patrick Kip
Vlagger Quick: speler Joost (1e helft), speler Noah (2e helft)
Afwezig: Sep (geblesseerd)
Wissels eerste helft: Thijs N., Thijs o.W., Max en Joost (vlagger)
Wissels tweede helft: Noah (vlagger), Koen, Morris en Victor (na 17 minuten werd Morris weer gewisseld voor Maarten en na 23 minuten werd Victor weer gewisseld voor de geblesseerd uitgevallen Max)

 

Verslag 1e helft

Een mooie, sportieve partij met twee aan elkaar gewaagde ploegen. Het was echter BWO dat in de eerste helft duidelijk de overhand had en de meeste grote kansen afdwong. Toch waren de eerste (kleine) kansen voor Quick. De schoten van Morris en Linart werden gekeerd door de prima spelende keeper van BWO. BWO kreeg de eerste kans in de 12e minuut en wat voor een. Met een katachtige redding voorkwam Jord een zeker doelpunt. Ook 7 minuten later haalde Jord een mooi schot uit de rechterhoek. Even later weer een wereldredding maar dan aan de andere kant. De prima spelende Linart krulde de bal schitterend richting de rechterbovenhoek maar de keeper leek wel een kloon van Neuer. Onvoorstelbaar dat hij die bal eruit frommelde. In de 33e minuut kreeg BWO weer een grote kans na knullig uitverdedigen maar weer stond Jord op zijn post.

Vlak daarna kreeg BWO, dat door probeerde te drukken o.a. via hun razendsnelle spits, weer twee enorme mogelijkheden maar Jord was tot dan niet te passeren. Drie munten voor rust werd Jord wél gepasseerd, maar het schot van BWO belandde op de lat.
Hierna kreeg Quick nog twee kansen (Benk, na geknoei in de verdediging van BWO en Morris, gestuit door keeper) maar gezien de vorm van beide keepers was de 0-0 niet vreemd. Al mocht Quick daarbij niet mopperen.

 

Verslag 2e helft

In het begin van de tweede helft had Quick de zaken beter op orde. De eerste kans was voor Max, maar diens schot werd gepareerd door de keeper. Even later zette Thijs o. W. Quick bijna op voorsprong maar zijn stiftje ging net langs de verkeerde kant van de kruising. Na een kwartier was de eerste de beste aanval van BWO in de tweede helft wél raak. De voorzet van links werd keurig binnen gekopt in de lange hoek: 0-1. Quick was even totaal van slag. Een slordigheid in de verdediging zorgde er bijna voor dat BWO op 0-2 kwam, maar weer redde Jord fenomenaal.
Hierna herstelde Quick zich goed. Een handsbal binnen de zestien in de 58e minuut zorgde ervoor dat Quick een penalty als het ware kado kreeg. Een buitenkansje. Maar Max had misschien teveel naar PSV gekeken en schoot de bal naast.

Vijf minuten later ging Max goed door op links, maar de keeper zat er goed tussen. Door de val schoot echter de knieschijf van Max uit de kom. Door deze ongelukkige val moest hij zelfs per ambulance worden afgevoerd.
Drie minuten later leek dan toch de gelijkmaker te vallen toen Thijs o. W. na een prima pass van Victor alleen op de keeper afging. Maar zoals gezegd, die keeper was in bloedvorm en redde opnieuw. Een cruciale redding. Zeker toen in de 34e minuut Nick de bal ongelukkig op zijn voet kreeg en via een eigen doelpunt BWO een 0-2 voorsprong bezorgde.

Nog een keer zette Quick alles op alles, maar meer dan een geplaatst schot van Thijs N. uit een afgeslagen corner, welke net naast ging, zat er niet in. De 0-3 en 0-4 in de slotminuten – nadat Quick zijn laatste man naar voren had geschoven – waren dan ook voor de statistiek.

 

Samenvattend: een ongelukkige en geflatteerde nederlaag voor Quick. Op basis van de eerste helft is de zege van BWO wel verdiend te noemen. BWO eindigt daardoor op de 3e plaats. Ondanks deze nederlaag mag het team trots zijn op zichzelf. Een zeer verdienstelijke 4e plaats is behaald!
En niet te vergeten: Berghuizen is achter Quick geëindigd

 

Man van de wedstrijd: Jord

Update blessure Max: Zoals eerder gemeld is zijn knieschijf uit de kom geschoten en weer terug. Nu voor minimaal 6 weken in het gips waarna er een lang herstel zal volgen.

Wij wensen Max beterschap en veel sterkte bij het herstel

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube